Cellular Matrix, tretman za podmlađivanje o kom svi pričaju!

Cellular Matrix, tretman za podmlađivanje o kom svi pričaju!

Autor:

Cellular Matrix je jedinstveni tretman koji je postao pravi hit u svetu. Kombinacija koja dobija! PRP treman u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom daje odlične rezultate kada je podmlađivanje kože u pitanju, a evo i zašto!

Ako želite da sa svog lica izbrišite tragove starenja, onda ste sigurno razmišljali koji je tretman za to najbolji. Starenje kože ume da nas uznemiri i da uključi alarm koji nam govori da je vreme za promenu. Na neke stvari ne možemo da utičemo, genetika je važan faktor kada govorimo o starenju kože.

Niko vreme ne može da zaustavi, ali možemo da se potrudimo da sprečimo starenje kože ili da izgladimo problem koji je nastao, koliko god je to moguće.

Cellular Matrix vašoj koži će podariti novi izgled. Ona se dubinski hidrira i obnavlja, postaje lepša. Godine će se obrisati sa vašeg lica!

U nastvku saznajte kako funkcioniše ovaj tretman, da li ima mana, kome je namenjen i šta sve od njega možete da očekujete.

Šta je Cellular Matrix?

Ovo je tretman koji se koristi za podmlađivanje kože. Koži se vraća kvalitet, i volumen, pa ona ponovo blista. Poseban je zbog dubinske hidratacije i regeneracije ćelija.

Sigurno ste upoznati sa mnogim tretmanima lepote koji obećavaju veliku promenu, ali ovaj tretman je poseban zbog toga što se radi kombinacijom derivata krvi pacijenata sa hijaluronskom kiselinom.

Zapravo, ovde se koristi faktor rasta iz krvi pacijenata i tome se dodaje kiselina koja je već više od 25 godina broj 1 u svetu za korišćenje u tretmanima koji se koriste za lepše lice i telo. Hijaluronska kiselina je došla do tog stadijuma da lako može da zameni silikone, jer se koristi za punije usne i grudi, za smanjenje bora na licu, za podizanje jagodica.

Hormon rasta može da regeneriše kožu i da sa lica ukloni ožiljke i fleke. On ima potencijal da zaceljuje rane, ali i nesavršenosti koje su se javile na licu. On takođe utiče i na vezivna tkiva, obnavljajući kolagen i elastin. Baš zbog toga, lice postaje podmlađenije i lepše.

Za PRP tretman se sigurno čuli, to je vampirski tretman, koji su isprobale mnoge poznate dame. To je zapravo plazma lifting tretman, odnosno tretman koji koristi našu krvnu plazmu kako bi regenerisao ćelije kože. PRP povećava sintezu kolagena, a prema Žurnalu o ćelijskoj nauci,  Cellular Matrix omogućava ćelijama povezivanje i omogućava bolji rad ćelijske funkcije.

Tretman se najviše koristi u poznim godinama, ali po iskustvima pacijenata, vidimo i da ga mnoge dame rade i u četrdesetim godinama, a neke i pre, jer se bore sve brže i brže pojavljuju na licu.

Za bore su krive i naše svakodnevne navike. Ako ste dugo izbegavali redovno vežbanje, ako vas nije briga šta jedete i ne marite ako se nezdravo hranite, onda nije ni čudo što ćete ubrzati pojavljivanje bora. Pored genetskog faktora, kvalitet života znatno utiče na prve znake starenja.

I nikako ne smemo da izostavimo negu koja je ključna. O nezi lica treba da razmišljate i pre nego što se bore pojave. Bez dobre kreme za bore se ne ide na spavanje!

Moja prijateljica je u zrelim godinama. Ona nije pobornik skupih tretmana i ne voli kada vidi iglu na svom licu. Ona je bila svesna svojih godina i bora, ali želela je da se ponovo oseća poželjno, želela je da izgleda mlađe. Uspela je u tome za kratak vremenski period, i kako kaže, ni ona ne može da veruje da su sa njenog lica povukle bore. Pročitajte njeno iskustvo i otkrijte i vi altenarivu:https://minutzamene.com/ovako-sam-se-ja-resila-bora-i-podocnjaka-lako-je/

Prednosti tretmana Cellular Matrix

cellular matrix za lice

 Za Cellular Matrix se kaže i da je eliksir mladosti, jer sa njim starenje može da se predupredi, bar kada je lepota lica u pitanju. Ovaj tretman daje mnogo bolje rezultate nego sam PRP tretman, pa je zbog toga i postao tako popularan u svetu.

Odmah nakon tretmana, vaša koža će početi da se obnavlja i znaćete da ste uradili pravu stvar čim budete videli prve rezultate.

Kada bolje pogledamo, ovaj tretman je jednostavan – on aktivira trombocite, a oni luče hormon rasta. 

Kako starimo, naše ćelije se ne regenerišu istom brzinom, a čak mogu i da dožive razna dubinska oštećenja ili deformaciju. Celullar Matrixom mi ih obnavljamo na prirodan način, zahvaljujući hormonima rasta.

Cellular Matrix je patentiran od strane švajcarske laboratorije Regen Lab, a odatle se šalje u ordinacije širom sveta. Savremeno doba donelo nam je mnogo problema, ali i mnogo olakšanja. Danas se lepota nalazi u malenoj bočici i njeno ubrizgavanje podstiče kožu da postane lepša i da izgleda mlađe.

Rezultati i šta možemo da očekujemo od Cellular Matrixa?

  • Zategnutiju kožu i smanjenje bora.
  • Manje ožiljaka na licu.
  • Nestanak flekica od akni i bubuljica.
  • Elastičniju koža koja ima prirodnu boju i sjaj.
  • Podmlađenu kožu posle nekoliko tretmana.

Nije to nikakav trik, kako bi naša koža postala lepša i zategnutija, potrebno je regenerisanje koje dolazi iznutra. Kada to uradite svojom krvlju, i tome dodate hijaluronsku kiselinu, tada stvarate kvalitetnu bazu koja će uspeti da otkloni nesavršenosti na koži.

Kome je namenjen Cellular Matrix?

Tretman je namenjen svima onima koji žele da svom licu povrate svežinu i sjaj i da izbrišu znakove starosti sa lica. Ako želite da se rešite bora, podočnjaka, ožiljaka koji su tu već duže vreme, onda je ovaj tretman nešto što ćete obožavati.

Namenjen je svima koji žele da svojoj koži daju dozu mladosti! Možda ćete o ovom tretmanu razmišljati sa pedeset godina, a možda i mnogo ranije. Istina je da će vam ovaj tretman doneti vidno poboljšanje i znaćete da stvarno radi, već posle nekoliko dana.

Iskustva govore da je Cellular Matrix jedinstven, jer se kombinacijom PRP tretmana i hijaluronske kiseline dobija nepogrešiva metoda uz koju će se lice regenerisati i ćelije će se obnoviti, pa će i mnoge nesavršenosti sa lica jednostavno nestati.

Cellular Matrix pogodan je i za osobe koje mnogo vremena provode na suncu, ali i za pušače ili za osobe koje su dugo vremena imale problema sa aknama, pa im je potreban oporavak lica. Dobro je što se, zahvaljujući ovom tretmanu, brišu i fleke i ožiljci.

Ovaj tretman je pogodan i za strije koje su sveže, i lako će ih otkloniti sa kože. Može da se kombinuje i sa drugim tretmanima, kako bi se dobili što bolji rezultati.

Kome se NE preporučuje Cellular Matrix?

Ovaj tretman se ne preporučuje trudnicama, osobama koje su alergične na hijaluronsku kiselinu i osobama koje boluju od malignih oboljenja ili bilo kakvih autoimunih ili hematoloških bolesti.

Kako se izvodi i koliko traje procedura?

Procedura traje kratko, zapravo od pola sata do sat vremena.

 Kada odlučite da podmladite kožu, to nećete ni osetiti, jer ćete svo vreme biti pod anestizijom, jer bi u suprotnom, ovaj tretman bio bolan i neprijatan. Pod anestezijom, vi nećete osetiti nikakav bol i već po završetku tretmana, moći ćete da se vratite svojim aktivnostima, bez ikakvog rizika. Topikalni anestizioni rastvor nanosi se po celom licu i ono će utrnuti. Vi ćete ostati u ležećem položaju sve dok se procedura ne završi.

Prvo se radi vađenje krvi iglicama, a onda se meša hijaluronska kiselina i PRP tretman. Na kraju, aplicira se bočica sa ovom mešavinom tankom iglicom na određenu regiju lica.

cellular matrix tretman priprema

Koju ćete regiju da „ispeglate“ zavisi od vas i o tome ćete se konsultovati sa vašim lekarom, pre tretmana.

Uglavnom se biraju delovi lica koji na kojima ima najviše bora.

To može da bude čelo, deo oko očiju ili oko usana, a mogu i da se urade sve regije na licu, kako bi se lice skroz regenerisalo, a sve to zavisi od težine problema. Takođe, dosta se ovaj tretman koristi i za podmlađivanje šaka i dekoltea.

Nakon tretmana nema modrica, i neće se videti bilo kakvi ožiljci.

Već posle nekoliko dana videćete kako vam je koža postala jedra i osvežena, a prave rezultate videćete za dve nedelje od dana tretmana. Tada će vam biti jasno zašto je Cellular Matrix postao hit.

Znajte da je za regeneraciju kože potrebno vreme, ali svakako očekujte da će posle dve nedelje da se vidi da je koža u boljem stanju.

Koliko je tretmana potrebno?

 Sigurno se pitate koliko će vam tretmana biti potrebno, da skroz kožu dovedete u red?

Nekad je potrebno 2, a nekada je potrebno 4 tretmana, sve zavisi od stanja kože. Zavisi koliko su vam bore izražene, koliko ožiljaka na licu imate. Takođe, zavisi i šta očekujete od tretmana, da li ćete biti zadovoljni posle drugog ishoda ili ćete smatrati da to može i bolje.

Tretmani se rade na mesec dana, pa ćete imati dovoljno vremena da vidite kako će vaša koža reagovati na Cellular Matrix i kojom će se brzinom obnavljati.

Cena i iskustva

U standardnoj ponudi, tretman Cellular Matrixa košta oko 200 evra, ali kada su akcije ili specijalni popusti, možete ga pronaći i po ceni od oko dvadesetak hiljada dinara. 

Što se tiče iskustava, Jasmina nam je prenela svoje:

„Cellular Matrix sam isprobala i iskreno, očekivala sam da se desi čudo. Tako dugo sam se pripremala za ovaj tretman. Na licu sam imala izražene bore, pogotovo oko usana. Uz to, imala sam i ožiljke od akni još iz pubertetskih dana. Bilo mi je potrebno tri tretmana kako bih konačno postala zadovoljna svojom kožom.

Ali moram da napomenem, tu nije kraj. Kožu morate da nastavite da negujete, kako ne biste ubrzo ponovo radili ove tretmane. Kvalitetna krema za bore je najvažnija od svega, i o tome mora da se misli, bez obzira da li razmišljate o tretmanu ili ne. „

Klinike na kojima se može uraditi Cellular Matrix

Evo i klinika na kojima možete da odradite ovaj tretman: Poliklinika Pekić, Artemida Medica, Dr. Marija Bošković, Medical Laser Centar, A1 Estetik studio. ima ih još mnogo, a na vama je da izaberete onu koja vam najviše odgovara.

Pomažu i PRP tretman i hijaluronska kiselina posebno! Ali u kombiniciji su još bolji. Zato izaberite Cellular Matrix – on će vam pomoći da imate lepo lice, i podmlađenu kožu!