Flaster za celulit za glatku kožu bez muke!

Flaster za celulit za glatku kožu bez muke!

Vi ležite, a ružne masne naslage nestaju sa vašeg tela u rekordno brzom roku. Mislite da je to nemoguće? Onda još niste isprobali flastere za celulit. Razlažu ružnu masnoću sa bokova, butina i zadnjice i pomažu nam da leto dočekamo zategnuti. Pročitajte priču koja sledi kako biste se uverili da je moguće da neko radi za vas, čak i kada vi odmarate, pijete kafu sa drugaricom, gledate svoju omiljenu seriju ili čitate knjigu!

Bliži se leto, kao i kupanje na moru ili bazenu. Treba da razmišljamo o novom kupaćem kostimu, ali… Mrska nam je i pomisao, upravo zbog toga što smo duboko nezadovoljni svojim telom. Muči nas, ko drugi, nego celulit.

Hladno vreme, ali i vreme slava i proslava je iza nas i, teška srca priznajemo da se onih nekoliko parčeta torte sada vidi na našim bokovima i zadnjici. Prasetina, jagnjetina, ruska salata… Sve volimo i u svemu smo neumereni. I ne, nije problem tih nekoliko kilograma viška, problem je „pomorandžina kora” koju golim okom vidimo na svojim butinama i zadnjici. Zato zavirite u proverene strategije protiv celulita na zadnjici.

Iako se već godinama unazad priča i piše o celulitu, priču nikako da privedemo kraju. Znamo da je on jedna od najupornijih problema na našem telu. Muči uglavnom žene (blago muškarcima!) i prvenstveno se javlja na butinama, zadnjici, bokovima, mada ga može biti i na stomaku, kao i na rukama. Muškarci nas često teše kako oni to ne primećuju i ne zaju kako izgleda i kako se same žene opterećuju celulitom, to za nas nije utešno.

Smatra se da se celulit pojavljuje usled nedovoljnog bavljenja fizičkom aktivnošu, kao i usled nepravilne ishrane, bogate ugljenim hidratima, a siromašne nezasićnim masnim kiselinama. Ako se tome priključi i stres, onda je celu priču apsolutno nepotrebno komentarisati – naslage na nogama su tu. Ako su vam potrebne još neke informacije, ovde možete saznati šta je celulit i zašto ga imate.

Vrlo je važna i genetska predispozicija. Ukoliko smo porodično gojazni, onda i to može otežavati stvari. Žene umeju da kažu „lepi se za mene čak i voda koju pijem”. Onda vam je jasno. A iako i mršavice mogu imati celulit (da, nažalost), on je svakako daleko češći kod bucki. Zato, drage moje, moramo iznaći načina izvan standardnih. A upravo je jedan takav, nestandardan način pred nama.

Anticelulitni flasteri

Kao što  i sam naziv kaže, ovo su flasteri, papirnati, pravougaonog oblika,  koji imaju određene sastojke da, kada ih zalepite na kožu, deluju tako da vam tope masne naslage.

Dakle, vi odmarate, spavate, ili pak šetate, obavljate svoje svakodnevne poslove, i da, oni rade za vas, tako što vam ubrzavaju otapanje masnih naslaga ciljano, na onim delovima tela gde ih imate najviše i gde ste zalepili flaster.

Nema dosadnih stvari, nema previše odricanja, pošto drugi vidovi lečenja celulita iziskuju vrema, na primer, masaža protiv celulita. Njih samo zalepite i radite ono što inače radite, bukvalno, dok oni rade za vas i štede vam vreme.

Kada kažemo, nema previše odricanja, shvatili ste da nekakvih odricanja ipak mora da bude. Naime, ovi flasteri rade za vas bez obzira na sve, ali ne bi bilo loše da, dok ih primenjujete, povedete računa o ishrani, tako će rezultati doći mogo brže. Sada verovatno prevrćete očima, ali, ako malo bolje razmislite, to je za vaše dobro. Kada se pokrenete, kada pokrenete svoje telo, rezultati na mnogim poljima, ne samo na polju celulita, dolaze.

I još nešto, kada radite bilo koji tretman za otklanjanje celulita, morate da pijete mnogo vode. Voda je ta koja nas tera da izbacujemo toksine i nepotrebne materije iz organizma, tako da ćete na taj način u mnogome pomoći svome telu.

Ako pri tom budete i malo fizički aktivni, rezultati su zagarantovani.

Mnoge žene su skeptične kada je u pitanju i borba sa kilogramima i borba sa celulitom. Ponekad nam se čini da, zapravo, tu bitku nije moguće dobiti. Zbog toga vas molimo da pročitate Jecino iskustvo. Ona je naša čitateljka koja se dugo vremena borila sa ružnim naslagama na svome telu.

Otkrijte ko su joj bili pomagači i saveznici i može li se celulit zaista pobediti na: https://minutzamene.com/moze-li-se-celulit-zaista-pobediti/

Kako se koriste flasteri za celulit?

Ako ste koristili obične flastere prilikom povreda, onda ćete znati da upotrebite i flastere za celulit. Njihovo aplikovanje je veoma jednostavno i upravo su pogodni za kućnu upotrebu.

Sve što je potrebno, to je da sprovedete dnevnu higijenu, dakle, na čisto telo nalepiti flaster.

Poželjno je da otklonite dlačice sa onog dela tela gde lepite, budući da može biti neprijatno kao se sadržaj flastera zalepi za njih. To važi za celulit na nogama (butinama).

Odaberete sami deo tela koji smatrate da treba tretirati, to može biti i nekoliko mesta na telu u isto vreme, protrljate flaster među prstima, onda ga odlepite i zalepite na onaj deo tela koji ste odabrali. Ništa lakše!

To možete učiniti uveče, pa pustiti da flaster odstoji preko noći, a možete to uraditi i u toku dana, obući se uobičajeno i nastaviti dnevne aktivnosti.

flaster za celulit

Na kutiji uglavnom piše koliko se flaster drži, najbolje što duže, da bi sadržaj imao vremena da deluje dubinski na masne naslage.

Naravno, rezultate nemojte očekivati preko noći, oni dolaze nakon više tretmana, otprilike 4 nedelje nakon prvog nanošenja. Kako kutija ima oko 30 flastera, to će biti više nego dovoljno da se rezultati primete.

Malopre je bilo reči o kombinaciji sa drugim metodama, pa nije zgoreg da ponovimo. Najbolje rezultate (a i najbrže) postići ćete ako se kombinuje pravilna ishrana i unos većih količina vode u telo, a kombinacija fizičke aktivnosti, kao i anticelulit masaža, samo su plus kada je u pitanju borba flasterima protiv takozvane „pomorandžine kore”.

Postoji i takozvani vodeni celulit. Nađite 100% najbolje rešenje za vodeni celulit.

Kako deluju flasteri za celulit?

Za one koji vole da znaju (a trebalo bi svi to da vole) šta to stavljaju na sebe i kako flasteri uopšte razbijaju masne naslage, evo objašnjenja i za njih.

Oni sadrže prirodne sastojke kao što su alge, kofein, zeleni čaj, bršljan, neprikosnoven za celulit i indijski čaj.

Najmoćniji od ovih sastojaka u borbi protiv celulita je kofein. Za njega se smatra da podstiče bolji metabolizam i da pomaže u rastapanju masti zato što na njih direktno deluje. Kofein, kažu, pozitivno utiče i kada ga konzumirate u vidu kafe, zato što se masne naslage i na taj način tope, ali, kako on nije dobar za neke druge organe, onda pažljivo sa njegovom upotrebom, da ne biste preterali.

Pogledajte može li vam još nekako kafa pomoći protiv celulita.

Razlika između kofeina koji unesemo preko napitaka i ovog koji se nalazi u flasterima, upravo je u tome što konzumacijom, kofein naglo deluje i njegovo dejstvo brzo popušta, a kada ga zalepimo, u vidu flastera, onda on lagano prodire u kožu i na taj način je njegovo dejstvo jače i duže.

Zeleni čaj i indijski čaj već su dugo poznati kao dobri sagorevači masti, tako da ih možemo unositi i oralno i mazati na kožu, odnosno, koristiti u vidu flastera.

Alge su kod nas zastupljene uglavnom u kozmetičkoj industriji, ali su na drevnom istoku takođe popularne i piju se čajevi i voda u kojoj su te alge boravile. To su stari recepti istočnih naroda, za čišćenje organizma, tj. detoksikaciju.

Jedan od važnih sastojaka je i bršljan. Najčešće ga koristimo u vidu ulja, prilikom anticelulit tretmana. Ova biljka takođe se pokazala najučinkovitijom kada je u pitanju otapanje masnih naslaga, tako da možemo reći da je nezaobilazna u tom smislu.

Flasteri za celulit iskustva

Oni koji su koristili flastere imaju raznolika iskustva. Najviše je onih koji efikasnost ovog proizvoda potvrđuju, ali ako se pored flastera prlagode i ishrana, kao i treninzi, a pomenuli smo, tu je i anticelulit masaža.

Naša čitateljka Dejana, koja je koritila flastere nekoliko meseci, gotovo ne preskačući nijedan dan, kaže da su flasteri jako prijali njenoj koži, naročito na butinama. Ona je tu primećivala najveću koncentraciju celulita i govori pre svega o tome kako joj je prijao osećaj hlađenja na koži. koža je na tim mestima, govori nam ona, bila zaglađenija i mekša.

Naravno, poštujući savete koji dolaze uz uputstvo za korišćenje flastera, ona se trudila da pije dosta vode,  a iz ishrane je izbacila slatkiše. Veruje da je i to pomoglo da celulit nestane, a sada, već neko vreme, pomorandžine kore više nema.

Kristina nam prenosi da nije sigurna koliko su joj flasteri pomogli. Naime, ona je primetila zatezanje kože već posle nekoliko lepljenja, ali, čitala je, kaže, da se to dešava zbog oticanja, naduvanja dela gde lepimo flaster, pošto kofein tako utiče na kožu, a kada splasne dejstvo kofeina, celulit se opet vidi.

Ta instant varijanta je njoj odgovarala, tako da je nastavila da ih koristi, a uz promenu ishrane i telesne vežbe, svedoči o smanjenju obima butina i zadnjice. Zato i ne ulazi u to ko je u stvari najzaslužniji za rezultat, ishrana, vežba ili anticelulit flasteri, bitno je da celulita više nema.

Nuspojave flastera za celulit

Kada su u pitanju nuspojave, dešava se da koža na mestu gde se flaster zalepi pocrveni i upali se. To znači da neki od sastojaka ne prija koži, pa ne bi trebalo nastaviti sa tretmanom. To takođe može značiti da vam je koža veoma osetljiva i da ne smete da stavljate bilo koji sastojak. Posavetujte se sa lekarom kakve bi preparate trebalo da koristite.

Izvesno oticanje delova gde se lepi flaster takođe je moguće, ali se tu, stručnjaci objašnjavaju, na mestima gde se lepi flaster, masnoća otapa i onda koža menja izgled, što i jeste cilj. Tako da se nemojte bojati ako vam koža natekne, to je razložena vaša masnoća, tačnije celulit i treba se potruditi da tu masnoću odstranite, da ona nestane.

U tome i jeste, zapravo, trik.

Flaster protiv celulita otapa masnoću i stvara dobru uvertiru za gubljenje te masnoće zauvek. 

Ako vi u tom momentu jedete masnu, ljutu i začinjenu, možda preslatku hranu, zaboravite na rezultate. Ako, pak, radite vežbe i suzdržavate se prilikom jela, onda je velika verovatnoća da ćete ubrzano gubiti centimetre i dobiti sve glatkiju i glatkiju kožu. Što će reći da bez malo muke, ipak nema rezultata!

Gde kupiti flastere za celulit?

Ovaj proizvod je sve popularniji u poslednje vreme i na pitanje gde kupiti flastere za celulit, odgovor je jednostavan.

Možete ih nabaviti u svim bolje snabdevenim parfimerijama, drogerijama, ali ih možete naručiti i preko interneta.

Veliki broj kompanija nema maloprodaje, tako da njihove proizvode imate online. To i jeste veoma važno jer se sastojci razlikuju od proizvođača do proizvođača. Mi smo naveli uobičajene sastojke, odnosno, one koji su najzastupljeniji, ali oni mogu varirati od firme do firme.

Ako ste imali negativno iskustvo sa nekim od flastera za celulit, nemojte odmah odustati, potražite neku drugu marku, koja će vam, možda, više odgovarati. Vodite računa o tome da proizvod bude prirodan. Na kraju, to je i najvažnije, da je neškodljiv za upotrebu kod ljudi i da ne zagađuje okolinu. Što se tiče njegove efikasnosti, ona, videli smo, zavisi i od vas.

Ovde saznajte kako se još rešiti celulita prirodnim putem.

uklanjanje celulita flasterima

Flasteri za celulit cena

Ove flastere ne možete naći na komad, zato što njihovo pojedinačno delovanje nema nikakvog značaja. Kupuje se na kutiju koja ima 30 komada flastera. Cena je oko 1000 dinara, sa manim varijacijama, gore i dole. Ona može biti i niža ako sačekate neki akciju.

Zaključak

Flasteri za celulit ne spadaju u skupe proizvode, što će reći da štede vaš novac jer bi odlazak u neki salon lepote ili na anticelulit masažu sigurno koštao mnogo više.

Možete ih koristiti i boriti se protiv celulita kod kuće, što je još jedan plus i možete, noseći ih, da obavljate i druge aktivnosti, Dakle, štedi vam vreme i novac. Ako ste od onih „ako ne znaš šta je dobro, pitaj šta je skupo”, onda vam preporučujemo neke druge metode.

Za ovu korisnici kažu da „radi” i to baš, ali morate da se malo angažujete. Kada zalepite flaster, odradite seriju nekih vežbi ili počnite da se redovno ujutru istežete. Uvedite neku fizičku aktivnost. Na taj način ćete sebi pomoći višestruko.

Ako spadate u osobe koje su neaktivne u toku dana, neka vam ovo bude motiv da svoju krv obogatite kiseonikom. Uvedite trčanje tri puta nedeljno i vaše telo će vam biti zahvalno. Anticelulit dijeta je takođe i te kako poželjna.

Ako štedi vreme i novac, a pri tom tera na akciju koja daje rezultate u vidu tela bez celulita, onda sve što možemo da vam poručimo, to je da ne časite ni časa! Trk u najbližu kozmetičku radnju da nabavite svoje flastere za celulit. Leto samo što nije!