Povećanje grudi bez operacije je moguće! Saznajte kako!

Povećanje grudi bez operacije je moguće! Saznajte kako!

Istina je! Povećanje grudi bez operacije moguće je uraditi na nekoliko načina. Saznajte kako i šta možete uraditi i koliko povećanje možete očekivati!

Čim ste se našli na ovoj stranici koja danas govori o problemima malih grudi i načinima koji nam mogu pomoći da one budu, makar vizuelno veće, znači da imate afinitete da pomognete sebi da prevaziđete problem, a da se ne upustite u hiruršku intervenciju. I u pravu ste, dobri saveti slede! 

Problem sa malim grudima ima veliki broj žena. Kako one sa javne scene (obično svoj problem malih grudi rešavaju ugradnjom silikona), tako i devojke koje nisu medijski eksponirane i ne žele da se tek tako upuštaju u procese operacije. 

Oduvek je prosto popularno da grudi budu velike  i upravo zbog toga smo izdvojili nekoliko načina za povećanje grudi bez operacije, koji su zaista jako uspešni i dosta primenjivani. 

Dragica je jedna od onih devojaka koja nikada nije mogla da nosi duboki dekolte i haljine sa velikim izrezom, zato što su joj grudi bile male i jako opuštene. Sve dok joj nije našla prirodno rešenje. Ona sada uživa u raznolikim haljinama, ponosno ističe svoj dekolte . Razlog tome je što je pronašla efikasno rešenje za svoje male grudi, koje su sada itekako bujne i pune volumena. Da – prirodno i bez operacije podizanje i povećanje grudi. I vi možete probati isto što i ona. O čemu se radi saznajte iz njenog ličnog iskustva koje se nalazi na ovom linku :https://minutzamene.com/kako-sam-prirodno-podigla-opustene-grudi-i-povecala-ih/

Najpopularniji načini da grudi povećate bez operacije su masaže grudi, različite vežbe za zatezanje i oblikovanje, tablete, konzumiranje određenih namirnica, šminkanje grudi, upotreba preparata za ovu namenu, kao i laserski tretmani za povećanje grudi

Pojedine klinike nude nehirurške načine povećanja grudi sopstvenim masnim tkivom, sopstvenom krvnom plazmom i slično. 

Dobro izabrana i uklopljena garderoba takođe itekako može doprineti da grudi izgledaju dobro, velike, utegnute i jedre. To je ono što svi i želimo. 

Da li je zaista moguće povećati grudi bez operacije?

Ovo je pitanje koje muči verovatno veliki broj žena i sigurni smo da bi volele odmah da saznaju odgovor na njega. Međutim, ne možemo da potpunom tvrdnjom da damo odgovore. 

Moguće je povećati grudi bez operacije, ali je put do ovog cilja možda malo duži.

povećanje grudi bez hirurške intervencijeAko uporedimo brzinu povećanja grudi uz pomoć operacije, sa „pešačkim“ povećanjem uz pomoć krema, masaža vežbi, razlika je evidentna. Operacije donosi instant pre i posle rezultate . Operacije grudi u vidu povećanja su sve dostupnije ženama i finansijski, pa ih mnoge upravo zbog toga i biraju za sebe, ali odluku da se podvrgnete operaciji, ipak treba dobro razmotriti, zbog mogućih neželjenih efekata koje nosi sa sobom. Ovakvi zahvati zahtevaju oporavak i jako su bolni i rizični. 

Bolja je varijanta uložiti trud i potruditi se da na prirodan i jednostavniji način povećate grudi i uživate u postignutim rezultatima i svom telu. 

A moguće je. Samo treba biti uporan.

Veličina i oblik grudi se menja s godinama, i za to su najzaslužniji genetika, način života, kao i varijacije u telesnoj težini žene. Mnoge prirodne varijante su se pokazale mnogo boljima nego što i možemo da pretpostavimo, tako da ništa nije nedostižno, ako se dovoljno želi.

Kakve i koliko dugotrajne rezultate možemo očekivati od povećanja grudi bez operacije?

Kada ste se već odlučile za opciju povećanja grudi prirodnim i bezbolnim putem, verovatno već i znate da su rezultati dostižni, i da ih treba negovati i održavati stalnim i upornim tretmanima. 

Za prirodno uvećanje grudi, ključni su hormoni, zvani estrogen i progesteron, pod čijim dejstvom u organizmu, naše grudi postaju bujnije i veće. 

U zavisnosti od prirodne metode povećanja, za koju ste se odlučile, zavisi i uspešnost i dugotrajnost rezultata vaših novih grudi. 

Načini za povećanje grudi bez operacije

Znajući da svakoj devojci u nekom trenutku života zafali jedan ili dva broja veći dekolte, spremili smo za vas neka rešenja kako da do željenog dekoltea dođete bez opcija operacije. Istina, ovde ne možete pogledati slike pre i posle i reći: „Hoću ovakav model“. Ipak, pre nego što otpišete ove metode, pročitajte koju reč o njima. Vredeće.

Preparati za povećanje grudi

Ukoliko niste pristalica estetske hirurgije, postoje preparati za povećanje grudi koji vam omogućavaju da grudi povećate brzo i bezbolno.  U ovom slučaju, prirodna krema za povećanje grudi je pravo rešenje za vas. Lako se nanosi i zaista daje fantastične rezultate, za koje nećete ni biti svesni kada ste ih postigli. 

Kremu možete napraviti i sami, pravilnim odabirom sastojaka koji će vam pomoći da postignete što bolji efekat. Od potrebnih sastojaka za ovu kremu, trebaće vam seme kima, komorač, piskavica, malo hmelja. Hmelj se sve češće upotrebljava kao glavna biljka zadužena za rast grudi, kako kao sveža, tako i u vidu tableta.

Takođe možete potražiti i dostupne prirodne kreme do kojih se lako dolazi, a zaista su i jako kvalitetne i učinkovite. Megagrudin je nešto što je vodeće na našem tržištu, baš kada je u pitanju povećanje broja grudi, a sasvim je jednostavno, brzo i lako. 

Tablete za povećanje grudi       

Tablete za povećanje grudi imaju zadatak da oponašaju hormone, da stimulišu rad estrogena ili da upotpune njegovo dejstvo i da blokiraju rad testosterona u telu, koji je zadužen za to što grudi nedovoljno rastu. 

Pre nego se odlučite za terapijsku upotrebu, neophodno je da se posavetujete sa vašim lekarom-ginekologom, koji će na osnovu analiza hormona i odrediti da li smete ovo. 

Možete probati sa tabletama na biljnoj bazi ili sa čajevima koji takođe daju dobre rezultate.

Ne možemo, a da ne spomenemo tablete za kontracepciju, koje su takođe potencijalni faktori za rast grudi ili bar za njihovo učvršćivanje. One u sebi sadrže sintetičke derivate estrogena i progesterona i zato je jako važno pravovremeno odrediti koji hormon telu zapravo i nedostaje. 

Ishrana kao način povećanja grudi bez operacije

Dobra i izbalansirana ishrana je polovina zdravlja . Sve počinje od dobrog unosa namirnica i kvalitet života se ogleda u tome kakve stvari unosimo u naš organizam. Da, postoji i hrana od koje rastu grudi.

Ako vam zvuči malo verovatno da je grudi moguće povećati samo ako unosimo namirnice bogate hormonima u naš organizam, odmah ću vas demantovati i reći vam da je itekako moguće ostvariti povećanje upravo na ovaj način. Samo, neophodno je da akcenat na izbor namirnica bude bačen na mahunarke koje su bogate fitoestrogenima.

Osim mahunarki, za namenu što prirodnijeg povećanja grudi, savetuje se da uzimamo i sledeće namirnice:

  • mleveni lan
  • soja i njeni proizvodi
  • semenke
  • leblebije
  • orašaste plodove
  • kukuruz
  • ovsene mekinje
  • povrće iz roda kupusa (brokoli, karfiol, kelj, prokelj).

Kako bi efekat ovih namirnica bio na visokom nivou, potrebno je izbegavati namirnice koje pojačavaju dejstvo progesterona, a to su prosti šećeri i ugljeni hidrati (grickalice, slatkiši, testenine).

Često se veličina i oblik grudi drastično menja nakon porođaja, kada količina mleka u grudima daje i veću zapreminu njih samih, i to je sigurno period koji svaka žena pojedinačno nikada ne bi menjala za stari izgled istih. Obično se za “nadolaženje” mleka savetuje i pojačan unos slatkog mleka, a njegova konzumacija sa papajom, daje fantastične rezultate. Crni luk je takođe savetovan u iste svrhe, kao i alkoholno pivo (zbog hmelja i žitarica uglavnom). 

Držanje tela i vežbe za veći izgled grudi

Držanje tela, osim što će dati vizuelno bolji efekat našim grudima, ostavlja i bolji celokupni utisak, kada se negde pojavimo, naročito prvi put. Pođite od sebe, da li radije primetite osobu koja je pogrbljena i koja ne ostavlja nikakav utisak, ili brže uočite onu koja drži glavu visoko, korača uspravno, pravih ramena i isturenih grudi?!

Tako sam i mislila. 

Kada su u pitanju vežbe za povećanje grudi, budite jako strpljivi i uporni, tačnije istrajni. Radite na jačanju grudnog kosa i leđa, tada će grudi dobiti definiciju, i prilično će biti zategnute. 

Ipak, ne očekujte da će se čudo dogoditi preko noći. Naporan i mukotrpan rad je potreban da telo poprimi oblik onakav kakav ste zamislili. I tada, kada mislite da ste uspeli, obratite pažnju da se veliki deo mase ne pretvori u mišiće, njih tek onda treba redovno održavati i nadograđivati. 

Masaža za povećanje grudi bez hirurške intervencije

Masaža je ono u čemu svi uživamo. I da, ona jeste još jedan način da povećate grudi bez operacije. Masaža grudi treba da bude dozirana u datom trenutku, i najpre je treba izvoditi lice koje poznaje ovaj posao. 

Agresivan pristup može da da kontra rezultate, i da efekat bude bolniji i nezadovoljavajuć. Masažom se postiže dobra cirkulacija ovog dela tela, a samim tim i dobra razmena materija u njemu. Njom se ne stimuliše rast hormona u organizmu, već se postiže da već postojeći hormoni dođu do mesta gde treba i tamo odrade svoju primarnu funkciju. 

Masažom može da se postine čvrstina grudi, koje samim tim i izgledaju veće. Ono što je ohrabrujuće u ovoj priči sa masažom, je da se mogu koristiti i hormoni u obliku ulja, da bi efekat bržeg rasta bio brži i bolji. 

Šminka za povećanje grudi

Šminkanjem smo oduvek isticale već postojeću lepotu, ali i prikrivale pojedine nedostatke na licu. Dobra i kvalitetna šminka može čudo da napravi, a svedok tome su i brojni snimci na youtube kanalu, koji nam pokazuju koliko šminka može da promeni lični opis kod čoveka. 

Da li ste znale, da sminka može osim na licu, da učini i pojedine delove tela neprepoznatljivim? Upravo tako, konturisanje dekoltea i odabir pravih nijansi, učiniće, doduše trenutno, da vaše grudi izgledaju veće i obimnije. 

Ovaj vid povećanja je dobar kada treba da obučete savršenu toaletu, u kojoj je dekolte vidno primetan, a priroda prema vama nije bila baš mnogo darežljiva. 

Šminkanje grudi se jedino ne preporučuje kada su velike vrućine, zbog eventualnog brzog skidanja nanete podloge. Koža na grudima u tim momentima može da izgleda jako prljavo i razmrljano, a garderoba, naročito ako je svetla, će ostati uprljana. 

Sve ostalo su odlični parametri za šminkanje grudi, kod devojaka koje nisu ljubitelji hirurške intervencije. 

Odeća za vizuelno povećanje grudi 

vizuelno povećanje grudi bez operacije

Odabir dobre garderobe i stil koji jedna žena može da iznese, zapravo govori o njenom karakteru i opisuje njenu sigurnost i njeno samopouzdanje. 

Odvajkada se zna da crna garderoba sužava vizuelno i nju češće oblače gojazne osobe, dok belo otvara i u nekim slučajevima pravi višak čak i tamo gde ga nema. To je upravo ono što se u ovom slučaju traži. Da garderoba napravi masu tamo gde je malo ima, ovoga puta u predelu grudi.

Beli, napumpani push up brushalter je odličan izbor za dobar izgled dekoltea. On podiže grudi od ispod, praveći odozgo masu, koja čini bolji vizuelni efekat kod posmatrača. 

Dostupni su takođe i kojkakvi silikonski ulošci, koji su napravljeni tako da odgovaraju bilo kom obliku grudi. Lepe se direktno za kožu samolepljivim trakama, mogu se nositi ispod majice, bluze, brushaltera ili rolke. Efekat koji daje je neverovatan, ne ispada, ne klizi i ne smeta pri svakodnevnom funkcionisanju. Ovaj komad je odličan dodatak garderobi. 

Generalno, kada govorimo o garderobi koja prividno stvara osećaj velikih grudi, ona treba da je svetla, vedra i lepršava. Zatvorene boje su tu da ukrote viškove. 

Da li je povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom isto nehirurško rešenje?

Kada se govori i operaciji, onda se uglavnom misli na proces koji podrazumeva rez na koži, totalnu anesteziju i onda neku korekciju: zatezanje, podizanje ili čak i smanjenje grudi. No, nas ovde zanima kako da budu veće. Povećanje grudi sopstvenim masnim tkivom deluje kao mnogo jednostavnija metoda, jer se na grudima ne pravi rez, nego se one „pune“ putem injektiranja vašom sopstvenom masnoćom. Naravno, preduslov je prvo doći do te masnoće. Zato se prvo radi liposukcija određenih delova tela koja je prilično invazivan tretman. Sve ovo radi se u opštoj anesteziji i nije nimalo naivno, a daleko je od toga da se može nazvati povećanje grudi bez operacije. Može se reći da je samo za nijansu prirodnije, jer nema silikonskih umetaka, nego se radi o materiji koja je prirodno deo našeg tela. Ovo se zapravo najpre može nazvati povećanje grudi bez implantata. Nije naivno i nije običan kozmetički tretman, nego se zaista morate podvrgnuti rukama nekog renomiranog doktora.

Drage moje dame, znamo da lepe i velike grudi pružaju osećaj sigurnosti i sampouzdanja svakoj od nas.  Neka prirodno povećanje grudi vaš prvi izbor. Nije loše da primenite neki od saveta odozgo ako želite veće grudi.  Svakako je manje rizično od operacije.