Vazelin za grudi? Ili ipak ne?

Vazelin za grudi? Ili ipak ne?

Autor:

Da li vazelin za grudi samo trenutni hit ili zaista pruža rezultate ukoliko imate želju za većim grudima? Otkrivamo za vas pravu istinu.

Sve ste čuli do sada, ali za vazelin za grudi još uvek niste. Da li je ovo samo fora ipak radi?

Ženske grudi su simbol ženstvenosti. Lepo oblikovane grudi, koje čvrsto stoje, čak i bez brushaltera, san su svake žene, a i muškarca. 

Za vazelin ste čuli toliko puta do sada, kako pomaže ženama u mnogim tretmanima za lepotu, kako za lice, tako i za ruke, možda laktove ili vaše usne. Ali, eto, od sada vazelin možete koristiti i za vaše grudi.

Vazelin jeste veoma jeftin, efikasan i jednostavan gel koji zaista može da vam pomogne u mnogim situacijama, tako da ga ne treba potceniti.

Zapravo, on predstavlja osnovu mnogih krema, čak i onih veoma skupih. Pa da vidimo da li je toliko efikasan i delotvoran kada govorimo o uvećanju grudi.

Vazelin za rast grudi

Mnogo ste opterećeni i svaki dan se gledate u ogledalo. Odmeravate se i određujete svoj oblik grudi, razmišljate kako bi izgledale da su barem samo jedan broj veće. Sigurno da bi ona crna haljina stajala „kao salivena“. Ali, eto vi ste iz nekog razloga nezadovoljne svojim grudima i jako dugo se služite raznim trikovima.

Kupujete veće grudnjake, gurate jastučiće, kupujete što užu garderobu kako bi u prvi plan došle vašle grudi, ali ne..ipak, vi želite čvrste, veće i grudi koje tako lepo stoje, i bez grudnjaka.

Čak, bilo je trenutaka i razmišljale ste o operaciji silikona u grudima, ali su vas zastrašile u poslednje vreme vesti gde je sve više nezadovoljnih devojaka. Tako ste došle i do tretmana aquafilling, ali opet ne: vi ipak želite da učvrstite grudi, ali bez operacije.

Vazelin za uvećanje grudi izdvojio se kao način koji može da vam pomogne da učvrstite grudi, ali da li je zaista ovo još sam jedan dobar marketinški trik?

Pre nego što otkrijemo kako se koristi vazelin za grudi, obratite pažnju na ovo iskustvo. 

Danijela bila kao i vi i da li je pokušavala sve!  Ipak, nešto važno nam je rekla – Danijela je otkrila jedino pravo rešenje za svoje grudi! Prezadovoljna je rezultatima, grudi su joj veće i čvršće. Šta je u pitanju, pročitajte na ovom linku: https://minutzamene.com/krema-koja-mi-je-povecala-grudi/

Kako se koristi vazelin za čvrste grudi?

Vazelin za grudi možete koristiti svakodnevno. Jednostavno, uzmite sadržaj kreme u ruke, i lagano nanesite na vaše grudi. Lagano utrljajte sadržaj i masirajte, kako je vama lakše. Možda vam je lakše da masirate obe dojke u isto vreme, ili jednu pa drugu.

Bitno je da pravite kružne i nežne pokrete, bez jakog pritiska i pažljivo. Neka masaža grudi traje od pet do deset minuta.

Možete koristiti vazelin za grudi svako veče pred spavanje u periodu od dve nedelje do mesec dana. Ukoliko ne primetite razliku i ne vidite rezultate, i grudi ne budu veće i čvršće, onda probajte vazelin da pomešate sa drugim sastojcima.

ženske grudi

Vazelin za povećanje grudi sa drugim sastojcima

Prethodno smo objasnili detaljan postupak i način na koji se koristi vazelin za grudi. Postoji još nekoliko načina na koje možete da ga koristite . Najčešće, vazelin se meša sa zubnom pastom, ali postoje i još neki sastojci koji idu uz vazelin kremu. Pa da vidimo onda koji su sastojci i kako ćete ih koristiti:

Vazelin i pasta za zube

Za ovu kremu biće vam potrebno malo vazelina i pasta za zube. Količinu ćete odvojiti po potrebi, onoliko koliko će biti potrebno za jednu dobru masažu. Dakle, pomešajte ova dva sastojka, sve dok ne dobijete kompaktnu smesu. Kada je krema dobro povezana, lagano ovom mešavinom trljajte grudi.

Priuštite sebi laganu masažu oko pet minuta.  Masažu pastom za zube i vazelinom za grudi, koristite dve nedelje. Nakon ovog perioda, trebalo bi da osetite razliku i primetite uvećanje grudi.

Takođe, nije neophodno da pomešate ova dva sastojka, već prvo možete da stavite pastu za zube na bradavice, a zatim dodajte vazelin. Masirajte takođe oko pet minuta.

Da li ovo deluje ili ne, ne možemo tvrditi. Pasta za zube preporučuje se i za bubuljice, pa se ispostavilo da je ipak najbolje da se koristi samo za zube – za bubuljice, kao i za veće grudi, osmišljena su bolja kozmetička rešenja.

Vazelin za grudi i miks sastojaka

Za drugu kremu od vazelina,  biće potrebno da dodate malo paste za zube, jedno belance, jedan usitnjen krastavac i malo brašna. Najuporniji, koji su probali sa ovim miksom za grudi tvrde da im to pomaže, da grudi nakon masaže izgledaju nešto veće i zategnutije.

Primetićete vidno zategnutu kožu grudi, kao dekolte, već nakon prve nedelje. Masaža ovim sastojcima primenjuje se kao svaka druga masaža grudi. Dakle, nema potrebe da vršite pritisak, već sasvim lagano, blagim kružnim pokretima dobro utrljajte sve sastojke.

Isto vreme odvojite i za jednu i za drugu dojku.

Možda se sada pitate, koliko sve ovo smisla i zaista na koji način može pomoći.

Većina osoba smatra da vazelin daje sjaj, i da je upravo to onaj momenat zbog kog žene misle da su se grudi povećale i da ovaj tretman ima efekta.

Takođe zubna pasta isušuje kožu, što nije dobro za vašu kožu, ali to navodno ima učinak zatezanja kože pa onda mnogim ženama grudi deluje čvršće.

Treba naglasiti i da vazelin za grudi ne može da napravi nikakvu štetu na vašim grudima, dakle tu budite potpuno mirni. Jedino, do čega može doći jeste iritacija na koži, zbog korišćenja paste za zube, koja je malo abrazivna.

Možda ćete se ipak odlučiti za neku biljku za grudi, kao što je piskavica, ili pak bolji način da uvrstite određenu hranu za rast grudi u vaš jelovnik.  

Ali ajde da vidimo šta smo još saznali.

Vazelin za veće grudi ili pak nešto drugo?

Vazelin za grudi, možete  koristiti u periodu od dve nedelje do mesec dana.  Možda vam je čudno da poverujete kako će vam trajna masaža pružiti dva broja veće grudi. Naravno da to nije moguće. Vazelin za grudi može da vam pruži sjaj, čime vaše grudi dobijaju lep oblik i nekako izgledaju čvršće.

Ukoliko ste rešili da za povećanje grudi isključivo koristite kremu, onda vazelin nije prava krema za vas.

Vama je potrebna prava krema koja je namenjena i specijalno kreirana svim onim ženama koje žele da poboljšaju volumen grudi prirodnim putem.

 Dakle, ukoliko niste znali do sada, takve kreme postoje i savršeno rešenje su za one žene koje žele lepši izgled svojih grudi bez bola, operacija, ožiljaka i veštačkih implanata.

Prava krema za povećanje grudi, a ne vazelin za grudi nudi pomoć svim ženama koje imaju problem sa vidno opuštenim grudima. Ukoliko želite da povratite punoću vaših grudi, čvrstinu i da imate lepo zaobljene i oblikovane grudi i da ih uvećate, obratite pažnju na sastojke.

Upravo, sami sastojci kreme čine ovaj proizvod pravim rešenjem za vas, naravno ukoliko nikako ne želite da idete pod nož i da stavljate silikone u grudi.

Možda ste probali i trake za grudi, pa ste videli da je to jednokratno rešenje ili tablete za uvećanje grudi, ali ne, vi ipak želite nešto jednostavno, prirodno i da daje trajne rezultate. Možda je krema ono što ste sve vreme tražili.

Kada smo rekli prirodne kreme za grudi, to znači da sadrže i prirodne sastojke, koje ni na jedan način ne mogu da vam naškode, već upravo suprotno, da vam pomognu da uvećate vaše grudi.

Neće biti onih tužnih dana kada stojite ispred ogledala i niste zadovoljne. Krema se koristi na isti način kao i vazelin za grudi, dakle laganim utrljavanjem jedne pa druge dojke. Ako trik sa vazelinom ne uspe, obratite pažnju na sledeće sastojke kad budete birali vašu kremu za uvecanje grudi:

Ekstrakt semena piskavice – već smo spomenuli da je piskavica često korišćena u kucnim tretmanima za povećanje grudi. Vazelin krema ne sadrži pijavicu, a ona je sjajna za veci volumen grudi, zahvaljujući fitoestrogenima koje sadrži i podstiče regeneraciju ćelija kože i tkiva dojke.

Čičkovo uljepoboljšava površinsku cirkulaciju i prokrvljenost kože grudi, čineći je vidno zategnutijom i bujnijom.

Trudite se da birate sastojke koji treba da neguju i hrane vaše grudi i da povecaju volumen. Dakle, da aktivni sastojci kreme zaista pružaju grudima čvrstinu, ne samo sjaj što je slučaj sa vazelin kremom.

Koje još sastojke treba da sarži prava krema za grudi?

Oleinska kiselina – koja treba da bude neizostavan sastojak,  jer utiče na bolju propustljivost ćelijskih membrana u koži i bolje prodiranje aktivnih materija. Na taj način poboljšava efekat koji treba da pruži krema. Vazelin ne sadrži oleinsku kiselinu.

Neka od ulja, npr. bademovo ulje – u kremi treba lepo da neguju kožu grudi, pružajući na taj način zategnutu i glatku kožu grudi, i treba da budu bogata vitaminima, koji čine kožu vaših grudi nežnom na dodir.

Shea puter – koži grudi su neophodni vitamine A i E, koje sadrži shea puter.

Alantoin –  predstavlja esktrakt aloja vere koji hidrira kožu i vraća koži elastičnost i svežinu.

Sada vam je možda malo jasnije zbog čega ipak vazelin za grudi ne treba da se koristi – ne da ne treba, već neće pružiti rezultate koje vi želite.

krema za grudi

Vazelin za grudi iskustva

Ukoliko se odlučite da koristite vazelin za grudi, ne brinite se, nećete biti prvi. Možda ste vi ipak osoba koja želi da čuje utiske i iskustva drugih žena, a pre nego što se vi odlučite i upustite u novu avanturu sa nekim proizvodom. Ženama je na taj način mnogo lakše da se odluče za kupovinu.

Jedna od devojaka koja je želela da podeli svoje isksutvo sa vazelinom za grudi, istakla je kako je njoj bilo teško da poveruje kako ovi sastojci mogu da naprave tako velike promene i kako od njih grudi mogu da se povećaju. Međutim, ona nije odustala, pa je probala, kaže da joj nije bilo teško.

Koristila je vazelin za grudi, s vremena na vreme, u periodu od čak tri meseca, ali nije primetila povećavanje grudi. Jedino što je primetila jeste da joj je koža sjajnija od kreme i da možda mnoge žene upravo to poistovećuju sa efektom uvećanja grudi, što nikako nije tačno.

Kaže da joj je bilo krivo što je izgubila toliko dragoceno vreme na nešto što apsolutno nije dalo nikakvog rezultata i da se oduševila kada je otkrila pravu kremu za grudi, koja daje rezultate. Njene grudi su sada čvrste, lepo oblikovane, i kaže da je posebno srećna, jer nosi majice bez grudnjaka, što je oduvek želela.

Nataša sa jednog popularnog foruma, otkrila je koliko je ustvari bila naivna. Sada shvata kako je vazelin za grudi jedna velika varka za mnoge žene koje žele brzo rešenje. “Kako sam mogla da poverujem da će mi grudi biti veće za samo pet dana”, piše i dalje se šali na svoj račun, ali želi ženama da kaže kako vazelin za grudi nema apsolutno nikakve efkete.

Nataša je koristila vazelin za grudi prvo sam, a onda je ubacila i pastu za zube. Koristila je kremu svako veče mesec dana. Jedino što je primetila bio je lep miris grudi i ništa drugo.

Poručuje svim ženama da pronađu pravo rešenje za svoje grudi i da nađu zaista pravu kremu koja je specijalno napravljena kako bi rešila problem većini žena.

I na kraju Tamara, koja je marljivo masirala svoje grudi, bez ijednog dana izuzetka, ali kaže da pomaka nije bilo, i da zapravo sve je bilo isto kao i pre. Čak je svaki dan koristila santimetar, kako bi merila obim grudi, i nestrpljivo očekivala barem jedan cm u obimu više. Nije bilo ni mm, jako se razočarala, i poručuje ženama da ne gube vreme uzalud.

Za kraj, kao što vidite većina komentara bili su jako loši za vazelin kremu, jer ni jedna žena nije dobila željene rezultate. S druge strane, devojke koje su koristile kreme za grudi, imale su vidjive rezultate.

Ono oko čega vi ne treba da brinete jeste sigurnost. I ako se upustite u ovu avanturu i odlucite da odvojite vreme svakog dana za trajne masaže, znajte da vam vazelin neće naškoditi – ali, ipak istina je i da vam neće biti od pomoći. Vazelin krema jeste dobra krema za neke druge tretmane lepote, ali da koristite vazelin za veće grudi, biće za vas nemoguća misija