Predstavljamo vam Fitoval kapsule za kosu

Predstavljamo vam Fitoval kapsule za kosu

Autor:

Fitoval kapsule obećavaju preporod kose. Na osnovu čega? Kako rade, koja je cena, kakva su iskustva? Pročitajte pre kupovine.

Ako vam je kosa oštećena i beživotna, isprobaćete sve i svašta samo da malkice poboljašate stanje na glavi. U tom eksperimentisanju, sigurno ćete primetiti da vam mnogi proizvodi odgovoraju, a mnogi i ne toliko.

A šta je sa Fitoval kapsulama? Gde je njihovo mesto?

Ako imate problem sa preteranim opadanjem kose ili sa kosom koja je izgubila sjaj, onda mogu da budu pravo rešenje za vas. Obratićemo pažnju i na to šta su uzroci opadanja kose i daćemo vam najbolje savete uz koje ćete moći da povratite kosu u život i date joj svežinu, blistavost i zdravlje koje je bilo izgubljeno.

Šta su Fitoval kapsule za kosu?

Fitoval tablete se koriste kao dijetetski suplement za sprečavanje opadanja kose . Ove kapsule možete da koristite ukoliko ste primetili da je vaša kosa počela da opada više nego što je normalno,ako vidite da vam mnogi proizvodi ne pomažu pri obnavljanju kose i  za ojačavanje vlasi.

Suva i oštećena kosa može biti vrlo naporna za održavanje, jer više ne znate kako da joj date ono što joj očajnički fali.

Fitoval kapsule za kose sadrže vitamine i minerale koji su kosi potrebne i koje ne unosimo u dovoljnoj količini.

Sastav čini:  kompleks vitamina B, medicinski kvasac,bakar, gvožđe, cink, folna kiselina, biotin.

Kada krenete sa redovnom upotrebom ovih kapsula za kosu, videćete kako se opadanje kose smanjuje, kako kosa postaje sjajnija i jača, a pored svega toga i vaši nokti će postati jači i neće se lomiti.  Ove kapsule obezbeđuju kosi da se uslovno rečeno nahrani, pa su odličan izbor ukoliko već ne možete da se pravilno hranite i unosite sve potrebne vitamine. Saznajte koje namirnice mogu da učine čuda za vašu kosu!

No, suplementacija nije dovoljna, ako su proizvodi kojima negujete kosu neadekvatni.

Pored upotrebe kapsula i pravilne ishrane, bitno je i da koristite kvalitetne proizvode za kosu koji će vam dodatno pomoći da vaša kosa zasija punim sjajem.

 

Naša poznata pevačica Zorana Pavić je imala problem sa opadanjem kose, ali i sa mašćenjem. Bila je očajna, jer nije uspevala da oporavi svoju kosu, a ona je jako bitan faktor za njen izgled i njen posao u celini. Posle dugo vremena, naišla je na nešto što je njenu kosu konačno učinilo zdravom! Još ne veruje koliko je jednostavno!  Kosa joj više ne opada, i ne masti se. Ona je sada prezadovoljna i ponosna na svoju kosu. Pročitajte njeno iskustvo na sledećem linku: https://minutzamene.com/zorana-pavic-ovaj-sampon-mi-je-spasio-kosu/

 

Fitoval tablete, uz adekvatnu negu kose,  mogu vam pružiti dodatnu negu i redovnom upotrebom uspećete da poboljšate kvalitet svoje kose i sprečite dalje propadanje koje je trenutno prisutno. Kada se ovi simptomi pojave, važno je da delujete i razmišljate iz više uglova, jer ima mnogo razloga zbog kojih kosa može da počne da opada.

Pročitajte na koje još načine možete da sprečite opadanje kose.

Pod normalnim opadanjem kose smtra se da je u redu da izgubite oko 100 dlaka dnevno. Istina je da vi to ne možete da izbrojite i da ispratite svaku koja će da opadne. Možete jedino da reagujete kada se začudite koliko je počela da opada. I bez statistika, svako od nas zna šta je normalno, a šta nije za naše telo.

fitoval kapsule za kosu rezultati

Pročitajte kako da primetite prve znake ćelavosti i šta treba da uradite u toj situaciji.

Kosa preterano opada kada ste izloženi stresu, kada se nepravilno hranite, kada se ne šišate redovno, kada koristite pogrešne proizvode za negu kose, kada ne unosite dovoljno vitamina, minerala i proteina, kada vam se hormoni poremete, kada su prisutne bolesti u organizmu. Sve u svemu, ove uzroke treba lečiti, kao i same posledice koje se naknadno javljaju.

Kome su namenjene ?

One koje su namenjene svima koji žele da učine da njihova kosa bude kvalitetnija i lepša.

Fitoval kapsule za kosu možete da koriste ako vam kosa opada, ako je postala beživotna, iskidana i oštećena, ako jednostavno niste zadovoljni njenim kvalitetom.

Čak i kada počnete da koristite ove kapsule, ne možete da očekujete da će vaša kosa biti oporavljena već sutra.

Za ovakvu vrstu nege potrebno je strpljenje i vreme. Neko će videti poboljšanje već za mesec dana, a neko će za prve rezultate sačekati i do tri meseca. Ne treba da vas čudi to što je proces spor, jer se vaša kosa nije ni uništila za jedan dan.

Preporučuje se da se Fitoval tablete za kosu koriste tri meseca, pa da se posle toga napravi pauza.

Ove kapsule mogu da koriste sve osobe koje imaju više od petnaest godina.

Svakako je bolje pre otpočinjana bilo kakve terapije koja se pije, kao što je ovde slučaj, potražiti savet od svog lekara. Ovo se posebno odnosi na osobe koje uzimaju neke redovne terapije.

Kako se koriste Fitoval kapsule za kosu?

Piju se jednom dnevno, posle obroka ili između dva obroka.

Savetuje se da se piju uz dosta tečnosti. Za lepu kosu je i važno da pijete dosta vode, bar dve litre dnevno. Dobro je i da pijete čajeve koji takođe mogu da vam pomognu da vaša kosa bude zdrava i lepršava, više nego ikada.

Kao što rekoh, pored kapsula trebaće vam dobar šampon za jačanje kose, maska za kosu, zdravija ishrana i manje stresa. Kada sve to spojite, vaša kosa će živnuti i moćiće da se brzo oporavi, brže no što očekujete. Sve zavisi od vas i vaših navika. Ono što nije dobro, to moramo i da promenimo.

Jedna tableta dnevno biće dovoljno, pa narednih tri meseca treba da ih pijete redovno, odnosno svakodnevno. Neće se ništa specijalno desiti ukoliko zaboravite da ih popijete, ali zbog vas i očekivanih rezultata treba da se pridržavate pravila i da ih ne preskačete.

Pomažu li Fitoval kapsule za rast kose?

Fitoval kapsule koriste se prvenstveno za rast kose i ako vam je tako nešto potrebno i ako želite da pustite kosu, pravac u apoteku da nabavite svoje pakovanje. Možete da isprobate i njihov losion i šampon, pa ako vam sve odgovara i „radi“ na vašoj kosi, imate dobitnu kombinaciju.

Takođe, možete da ovaj tretman da ponavljate bar dva puta godišnje kako biste sačuvali postignute rezultate i kako biste mogli da uživate u lepšoj i zdravijoj kosi. Kosa će brže da raste, moći ćete da odstranite oštećene ostatke, bez velike promene u frizuri.

Prednosti Fitoval kapsula za kosu

Prednosti su svakako to što ćete posle određenog vremena videti da se nešto promenilo. Ako, ipak, nemate strpljenja i prekinete sa konzumiranjem ovih kapsula posle mesec dana, moguće je da nećete dobiti ono što ste zamišljali.

Vaša kosa će ojačati posle nekog vremena i smanjiće se opadanje. Moguće je i da kosa potpuno prestane da opada. Takođe, videćete kako se polako vraća sjaj i čvrstina, da je beživotnost i suvoća nestala i da kosa izgleda lepše nego pre. Ovo nije samo proizvod protiv opadanja kosa već poboljšavaju i njenu strukturu.

Ono što je dodatna prednost koju dobijate gratis jesu jači nokti, pa sve žene koje ne vole gelove na noktima, sada će moći da uživaju u jačim noktima koji se ne lome i ne pucaju.

fitoval kapsule kosa

Koliko god da vam se čini da je to nemoguće sa samo jednom kapsulom dnevno, itekako je moguće, jer ove kapsule u sebi imaju sve što treba vašoj kosi iznutra da ojača i da prestane da opada.

Postoje li nuspojave ?

Kada pišemo o proizvodima, ne smemo da zaboravimo da većina njih ima i nuspojave. Moguće je da ste alergični na neki od sastojaka iz ovih kapsula, pa nije na odmet na se posavetuje pre korišćenja sa lekarom ili sa farmaceutom.

Takođe, proizvođači leka kažu da ne treba da koristite Fitoval kapsule ukoliko imate osetljive bubrege ili bilo kakvih problema sa bubrezima. Fitoval treba d izbegavaju i osobe koje su alergične na aspirin, odnosno na acetilsalicalnu kiselinu.

Da li Fitoval kapsule goje?

Same po sebi ne, ali mnogi korisnici su prijavili povećanje apetita. Gojenje je bilo posledica toga.

Pri uzimanju u dužem vremenskom periodu, može da se pojavi glavobolja, umor, ukus metala u ustima. Ukoliko se to desi, treba da se prekine sa upotrebom kapsula ili da se napravi pauza.

Trudnicama i dojiljama se ne preporučuje korišćenje Fitoval kapsula za kosu, iako je tada opadanje kose često i moguće.

Cena Fitoval kapsula za kosu i iskustva

Cena ovog proizvoda  iznosi oko 700 dinara. Mogu se nabaviti u gotovo svim apotekama.

U kutiji ima 60 kapsula, što je dovoljno za dva meseca. Ova cena je vrlo pristupačna kada podelimo sa brojem kapsula.

A evo i iskustva:

Nadica nam je ispričala njeno iskustvo koje će vam biti od velike pomoće ukoliko se odlučite da isprobate Fitoval kapsule. Naravno, tu su i dobre i loše strane, pa ćete steći kompletan utisak koji vas zanima.

„ Moja kosa je pretrpela razne promene. Često sam menjala boju kose, prelazila sam iz crne u plavu, pa su bila tu i jasna ošećenja hemijskog tretiranja. Pegla za kosu mi je najbolji prijatelj i zaista smatram da kosa ne može lepo da mi izgleda ako nije svaka dlaka na svom mestu, šo ne mogu da postignem ako je ne ispeglam posle pranja.

Što se tiče ishrane, jedem kad stignem, retko kuvam i priznajem da moja ishrana nije najzdravija. Bila pod svakodnevnim stresom i pritiskom na poslu, vidno umorna i iscrpljena. Posle više od godinu dana takvog života, moja kosa je ličila na metlu. Bila je suva, bez sjaja, oštećena sa ispucalim krajevima.

Sve sam ja to nekako držala pod kontrolom dok ona nije počela da opada kao luda! Moja kosa je bila svuda po stanu, gde god da se okrenem. Kada se malo bolje pogledam u ogledalo, jasno mi je da sam iscrpljena i da moja kosa trpi.

Fitoval kapsule sam počela da koristim i već posle mesec dana videla sam razliku. Kosa je počela da raste brže i izgleda mnogo lepše. Pijem ih tri meseca, pa onda pravim pauzu, jer su mi u apoteci savetovali da je tako najbolje.

Kosa mi je pre bila jako slaba, ali sad već vidim napredak.

Na noktima jesam osetila razliku, pa razmišljam i da prestanem da radim nadogradnju. Čula sam da ove kapsule mogu da iskomplikuju varenje, te stolica postaje ređa, mada kod mene je bilo sve u redu. Pijem ih posle ručka, i tako svakoga dana. Ne smetaju mi i donele su mi potpuno novi uvid u negu kose.

Ovaj brend ima seriju proizvoda, tu je i Fitoval šampon za kosu i losion. Šampon sam probala, ali nije mi odgovarao. Koristim drugi, ali mora da bude prirodan i bez sulfata.  Sve u svemu, opcija kojoj vredi dati šansu“

A kakva su vaša iskustva?

Ako ste ih probali, podelite to sa nama u komentaru.