Kako deluje mast Flogocid za bubuljice?

Kako deluje mast Flogocid za bubuljice?

Da li je istina da je Flogocid za bubuljice sjajna stvar? Da li je bolji od preparata za bubuljice? Saznajte kako je ova krema postala popularna za lečenje akni i da li deluje.

Svaka žena je imala priliku da se suoči sa bubuljicama. Neke od njih su češće vodile borbu, neke možda malo ređe, ali svi mi koji smo ih imali, znamo koliko su dosadne i uporne. Verujem da, osim što estetski ružno deluju, znaju vrlo često i da bole, budu upaljene i stvaraju niz drugih problema kod osobe koja ih ima.

Danas ćemo obratiti pažnju na upaljene, crvene bubuljice i pokušati da dočaramo blagotvorno dejstvo Flogocida na njih.

Mi žene, često želimo od života najbolje, pa se tako i okrećemo prirodnim stvarima za rešavanje naših problema. Čisto i besprekorno lice nije nemoguća misija, samo poslušajte naše savete!

Šta je Flogocid mast i gde se može nabaviti?

Davnih godina, Flogocid je bio namenjen samo za lečenje životinja, a kasnije, kada je potvrdio plemenitost svoga učinka i delovanja i prošao sva ispitivanja, počeo je da se koristi i u humanoj medicini.

Preparat je potpuno prirodnog porekla. Sadrži životinjsku mast, tačnije bezvodni lanolin koji je dobijen iz ovčijeg loja, beli vazelin, holesterol, lekoviti kompleks enzima u puferskom rastvoru, tečni parafin i bornu kiselinu. Sadrži u sebi još i lekovite biljne supstance, etarsko ulje lavande i eterična ulja poljskog cveća. Svi ovi sastojci sadržani u jednom preparatu, predstavljaju melem za kožu!

Flogocid predstavlja univerzalni preparat, namenjen svim uzrastima.

Koristi se kod promena na koži i sluzokoži, otklanja upalni proces na mestu primene, i veoma brzo podstiče zarastanje rana.

A može li nega kože lice da mu bude svrha?

Ova moćna mast deluje lokalno. Flogocid mast sadrži aktivne komponente koje efikasno i brzo deluju protiv upala i umanjuju sve neprijatne simptome koji se javljaju uz patološke promene na koži i sluzokoži.

Upravo zbog svog lekovitog dejstva, danas ga koristimo u terapiji protiv bubuljica. Najčešću i najefikasniju primenu, našao je kod upaljenih, crvenih promena na koži koje, nikako drugačije ne možemo tretirati, posebno kod čireva na licu.

Flogocid mast se može nabaviti u svim bolje opremljenim apotekama i dostupan je preparat za koji vam nije neophodan lekarski recept. Mast sadrži 50g.

Ova krema deluje prvenstveno tako što umiruje kožu.Upotrebom Flogocida direktno na bubuljicu, postižemo da se zaustavi dalji proces širenja zapaljenskog procesa, jer to je upravo ono što se dešava sa nasim licem kada su u pitanju crvene upaljene bubuljice. Zahvaljujući kompleksu enzima koje sadrži u sebi, njegovo delovanje se ispoljava u dublje slojeve kože i na taj način direktno deluje na problem. Omogućava da se bubuljice brzo sasuše.

Bilo da se imate suvu ili problematičnu masnu kožu lica, mast je namenjena svima podjednako, jer se lepo apsorbuje i dospeva u dublje slojeve kože. Deluje tako što stvara nespecifičnu imunološku reakciju na mestu primene i samim tim sprečava dalji razvoj infekcije.

Osim pomenutih problema sa aknama i bubuljicama, Flogocid se još koristi i kod uraslih noktiju, površinskih rana, opekotina i posekotina, a podjednako se dobrim pokazao i kada su u pitanju iritacije i tretman dekubitalnih rana kod starijih lica. Zato je i zovu univerzalnom mašću koja leči sve. 

Flogocid za upaljene bubuljice!

Nećemo pogrešiti ako kažemo da su bubuljice najveći problem na koži. Bubuljice su kod odraslih vezane za neke specifične trenutke, pojačan stres, prevelika sreća, uspesi, padovi, emotivna razaranja i problemi sličnog tipa.

flogocid za akne

Da bismo se rešili problema koji nas muči, moramo da otkrijemo uzrok. Različite vrste bubuljica takođe imaju različite uzroke nastanka! Svaka vrsta bubuljice, akne ili mitiseri, su oboljenje folikula dlake i pore na koži do koje vodi taj folikul. Bubuljice na licu najčešće nastaju iz više razloga:

  • loša higijena
  • masna hrana
  • prevelika proizvodnja sebuma
  • loša genetika
  • upotreba loše kozmetike
  • prekomerno lučenje hormona testosterona
  • hormonski disbalans u organizmu
  • stres

Zapušene pore su glavni uzrok nastanka bubuljica. One uvek narastaju u porama i do problema dolazi kada se pora zapuši. Moramo se baviti negom našeg lica da bismo potisnuli loš uticaj spoljašnjeg faktora na našu kožu.

Upaljene bubuljice se neretko javljaju pred mesečni ciklus kod žena i tada bi samo trebalo ih tretirati nekim blagim prirodnim sredstvom kao što je Flogocid. Još se mogu javiti i uobičajeno, u pubertetu kod adolescenata u vidu akni . Često su ta mesta opkoljena crvenilom i visokom unutrašnjim temperaturom, iz kojih izlazi providni iscedak. Takva podloga je najbolja za stvaranje dodatne infekcije i razmnozavanja mikroorganizama, stvarajući još gori problem.

Saznajte sve o nastanku i nestanku pubertetskih bubuljica!

Upravo tada se preporučuje Flogocid, jer svojim prirodnim enzimima i aktivnim sastojcima učini da svi simptomi nestanu.

No, ne odgovara ova krema svima. ONo na šta se korisnici najviše žale je jak miris proizvoda, što posebno može biti problematično kada ga namažete na lice.

Srećom, ima i boljih rešenja za bubuljice koji su takođe prirodna kozmetika!

Naša čitateljka Jana je imala problem sa masnom i upaljenom kožom lica, ali joj Flogocid za bubuljice nije bio rešenje. Sada joj je lice blistavo i čisto! Kako se ona borila i izborila sa svojim dugogodišnjim problemom, možete pročitati na sledećem linku: https://minutzamene.com/resenje-protiv-bubuljica-je-konacno-tu-i-brzo-deluje/

Ako ipak želite da pružite ovoj masti šansu, jer se o njoj mnogo govori, saznajte sledeće.

Kako se koristi Flogocid za bubuljice?

Pre nanošenja masti, potrebno je očistiti mesto na kom nanosite Flogocid. Lice treba da bude potpuno suvo da prihvati mast, nanosi se direktno na bubuljicu, u debljem sloju, a okolina bubuljice se maže blagim utrljavanjem u tanjem sloju.

Postupak nanošenja se može ponavljati nekoliko puta u toku dana, a po potrebi se preko upaljenog mesta može staviti i gaza natopljena Flogocidom.

Njegovo blagotvorno dejstvo se može primetiti nakon prve upotrebe. Na samom kraju tretiranja taj deo kože dobro očistiti fiziološkim rastvorom ili mlakom čistom vodom.

Flogocid briše i potkožne bubuljice

Nerviraju vas sitne potkožne bubuljice na vratu, licu, rukama i nogama, ma svuda?! Evo rešenja koje će vam sigurno pomoći.

Do sada smo govorili o upaljenim crvenim bubuljicama i mislili da su one definitivni najgori vid problema koji nas može snaći kada su bubuljice u pitanju. Ali nismo spomenuli sitne, male potkožne, koje pri samom dodiru imaju nalik na šmirglu i svuda ih ima. Bilo gde da se pojave, nikada nisu dobrodošle. Najčešće se nastanjuju na licu, takozvanoj T zoni, jer ona luči najviše sebuma i pogodno je tlo za njihovo razmnožavanje.

Kod osoba koje nose šiške, takođe se često na čelu javljaju podkožne bubuljice, jer ih kosa dodatno masti i zatvara pore, a to je, kao što smo već i govorili postupak nastanka istih problema po koži. Perut takođe može biti krivac za nastanak takvih bubuljica, jer kao što znamo to je gljivično oboljenje kože glave.

Da bismo se spasili ovakvih bubuljica, treba redovno održavati higijenu lica, koristiti neki prirodni piling za lice, eventualno neku prirodnu kremu protiv bubuljica koja odgovara tipu vase kože.

Flogocid za bubuljice može pomoći da se one smire i povuku, možda ne u potpunosti, ali većim delom sigurno. Nakon nekoliko mazanja, bubuljice se sasuše, crvenilo se smanji i one potpuno iščeznu.

Flogocid se naročito pokazao efikasnim u borbi protiv potkožnih bubuljica, jer potpomaže njihovom bržem izbijanju na površinu i oporavak kože na mestu gde su se bubuljice pojavile.

Zbog brzog regenerišućeg dejstva, brzo sanira i tako nastale ranice. Neki korisnici su čak uspeli da uz pomoć ove masti, uklone ožiljke i smanje mitisere, jer deluje kao blagi antiseptik i analgetik.

Cena Flogocid kreme

Ukoliko imate potrebu za korišćenjem Flogocida za bubuljice, možete ga pronaći u vašoj obližnjoj apoteci. Postoje pakovanja od 50 grama i 20g.

Cene su zaista simbolične, za veliko pakovanje biće potrebno da izdvojite oko 580 rsd, a cena malog pakovanja se kreće oko 320 rsd dinara.

U svakom slučaju vredi isprobati kremu jer nije štetna, a ni preterano skupa.

Koje prednosti i pogodnosti donosi upotreba Flogocida?

Jedna od bitnih prednosti leka Flogocid, jeste ta što se njen sastav bazira na potpuno prirodnim sastojcima, proverene strukture. Lanolin, etarska ulja, borna kiselina, sve te supstance se i pojedinačno koriste u rešavanju mnogih zdravstvenih problema, a sama njihova kombinacija je već lek. Vrlo je važno da napomenemo da se može koristiti i kao podrška u lečenju prilikom primene još nekih preparata i aktivnih supstanci.

flogocid protiv bubuljica

Još jedna od prednosti masti Flogocid je ta što mu je namena višestruka. Flogocid se koristi kod akni i bubuljica, kod uraslih noktiju i upaljene kože okolo njih, za otvorene rane, kod ekcema, oderotina i posekotina, hemoroida unutrašnjih i spoljašnjih, a može naći primenu i kod gljivičnog oboljenja, dekubitusa i gangrenoznog stopala kod dijabetičara.

Pogodnost najveća je ta što je u svakom ternutku dostupan za kupovinu, bez lekarskog recepta, mogu ga koristiti mala deca, trudnice i dojilje. Jedan univerzalni preparat koji mogu koristiti svi, od 7-77.

Da li Flogocid za bubuljice ima neku manu u svom delovanju?

Do sada smo govorili samo reči hvale za ovaj univerzalni preparat. Ali verovatno se pitate da li ipak postoji neka vrsta ograničenja kada je Flogocid u pitanju? 

Jedna od mana njegovih jeste ta što je po strukturnom obliku napravljen u vidu masti, a ne gela ili kreme, što mnogima može da oteža korišćenje. Mast po strukturi slabije prodire u dublje slojeve kože i ne može potpuno da se iskoristi njegovo blagotvorno dejstvo.

Preparati u vidu gela, su u tom slučaju bolja alternativa, posebno ako govorimo o kompletnoj formuli kao što je preparat Aknolin, koji ima trostruko dejstvo na svaki tip bubuljice. Radi se o specijalno osmišljenoj formuli, koja je dizajnirana za korišćenje u borbi protiv akni, potkožnih bubuljica i mitisera. Svi sastojci su idealno kombinovani i dermatološki ispitani. Gel smanjuje upalni proces, dublje se resorbuje u slojeve kože i na taj način sprečava pojavu novih bubuljiva, akni i mitisera, regeneriše kožu i uklanja ožiljke i fleke od bubuljica.

Iskustva korisnika Flogocid masti za akne

Neki od korisnika su nam preneli svoje lepo iskustvo sa Flogocidom. Oni tvrde da je  čaroban i pravi “srećko” u borbi protiv bubuljica i akni.

Kristina nam je prenela svoje iskustvo:

„Imam 29 godina i otprilike od svojih pubertetskih dana mučim muku sa upaljenim, crvenim bubuljicama. To je otprilike dobrih 15ak godina. Koža lica mi je zahtevna, masna i sjajna, i bilo šta što nanesem na lice, deluje kao da sam stavila malter, jer ispod naviruju upaljeni beli vrhovi bubuljica.

Jednog dana sam otišla do apoteke da kupim lek protiv glavobolje i dok sam čekala u redu, čula sam razgovor apotekarke i neke žena, koja je pazarila ispred mene. U tom razgovoru joj je apotekarka preporučila Flogocid mast, za rešavanje, otprilike iste vrste problema koji imam i ja. Bilo mi je čudno kako do sada nisam čula za mast Flogocid, kao ni za mnogobrojno njegovo dejstvo koje ima u rešavanju mnogih zdravstvenih problema. Više sam bila u stadijumu kada nisam imala šta da izgubi i odlučila da probam. Istog tog trenutka sam ga kupila i iste večeri probala. Kada je dan sutra svanuo, ja nisam mogla da verujem šta vidim u ogledalu. Moje lice je odlično odreagovalo na mast Flogocid, 50% crvenila se povuklo a upaljeno lice je bilo potpuno smireno. Nastavila sam i dalje da ga koristim, sad kao svakodnevnu negu mog lica. Verujte, deluje!“

Sanja je pak imala drugačije iskustvo:

„Kada sam pričala sa mojom prijateljicom koja ima isti problem sa licem, oberučke mi je preporučila Flogocid mast.Naravno odlučila sam da probam. Međutim, moje iskustvo nije bilo baš zavidno.  Previše mi se koža mastila i kao kontaefekat ja sam imala još više bubuljica po licu. Uspela sam na kraju da rešim problem upotrebom gela na prirodnoj bazi, jer moja masna koža nije baš trpela masnu kremu. Koristila sam Aknolin gel i istoimeni losion i kao rezultat toga moje bubuljice su se povukle“

Kada su prirodni preparati u pitanju, gotovo da ne postoji bilo kakva prepreka prilikom njihovog korišćenja. Potpuno su bezbedni za upotrebu. Međutim, prilikom upotrebe masti Flogocid za bubuljice, uzmite sve sa rezervom, jer ona nije baš za redovnu negu, nego je više pomoć u vanrednim situacijama. Otkrićemo vam ipak i ovu tajnu: redovnom negom do vanrednih situacija neće ni doći.

Mi smo vas informisali, a vi probajte. Pre upotrebe, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom!