Konturisanje dekoltea i trikovi kako povećati grudi šminkom!

Konturisanje dekoltea i trikovi kako povećati grudi šminkom!

Konturisanje dekoltea i šminka mogu vam pomoći da prividno povećate grudi. Otkrivamo vam kako našminkati grudi da izgledaju veće. Korak po korak!

Svima nam je dobro poznato da šminkanjem ističemo već postojeću lepotu, ali i prikrivamo određene nedostatke na licu i telu. Pravilnim pokretima, pravilnim odabirom profesionalnih i stručnih lica, kao i odabirom dobre šminke, rešavamo veliki broj problema sa kojima se susrećemo. 

Pojam šminkanje je široki termin, koji obično vezujemo za lice i evntaualno vrat, kao sastavni i produženi deo lica. Međutim, tu se nekako spontano nadovezuje naš dekolte, koji, isto kao i lice, treba u svakom momentu da izgleda privlačno i zavodljivo. 

Ukoliko vaše grudi nisu previše bujne i obdarene, drage devojke, ne gubite nadu! Nije sve izgubljeno. Dragica je takođe imala jako male i opuštene grudi. Nije imala želju da se pogleda u ogledalo, sve dok nije naišla na fantastično, jednostavno i prirodno rešenje koje joj je promenilo život iz korena i učinilo da reši sve predrasude o sebi. Na ovom linku saznajte kako je ona povećala grudi :https://minutzamene.com/kako-sam-prirodno-podigla-opustene-grudi-i-povecala-ih/

U današnjim redovima ćemo i mi vama predstaviti kako možete na jednostavan način doći do savršenog izgleda i većeg volumena, a da ne podležete hirurškim intervencijama. To možete da postignete uz nekoliko jednostavnih koraka koje vam pruža upravo vaša šminka kod kuće. Da vidimo kako. 

Konturisanje dekoltea – korak po korak!

Ukoliko volite da nosite otvorene majice, sa spuštenim i golim ramenima, više nećete imati prepreke koje će vas u tome sputavati. Jednostavno ćete biti slobodne da obučete omiljeni komad i da budete zadovoljne kako vam on pristaje.

Pitate se kako?

Uz pomoć malo šminke, tj. uz konturisanje dekoltea.

Konture se inače izvlače na licu ili telu, kada želimo posebno da naglasimo ili istaknemo određene delove tela, tj da ih bolje osenčimo kako bi bile primetnije nego do sada. 

Za ovu namenu, konturisanje možete odraditi običnim mat puderom u kamenu, samo je bitno da posedujete dve različite nijanse, svetliju i tamniju. Biće vam potrebna i jedna manja četkica za šminkanje i to je sve. Kao što vidite, od materijala vam nije potrebno gotovo ništa, a videćete koliko veliki efekat se može dostići. 

Kada ste pripremili materijal, možete početi sa konturisanjem.

Po koracima, konturisanje dekoltea bi trebalo da ide ovim redosledom:

  • Naglašavanje ključnih kostiju
  • Naglašavanje vrata
  • Naglašavanje ramena
  • Naglašavanje i senčenje grudi

Pre nego krenemo da senčimo pomenute delove, uzmemo tanku četkicu za šminkanje i njom napravimo tamni trougao ispod brade, bukvalno u rupu između ključnih kostiju. Taj trougao će vam biti smernica za dalje šminkanje dekoltea.

Naglašavanjem ključnih kostiju do boljeg efekta grudi

Ključne kosti su ionako već naglašen deo, posebno kod mršavih osoba i čine ceo taj deo dekoltea jako ženstvenim. Naravno, govorimo u slučajevima kada su ključne kosti umereno naglašene.

Kako da ih najbolje iskonturišemo?

Ako imamo slabo izražene kosti, koristićemo tamniju nijansu, gde ćemo naglasiti deo ispod i iznad kostiju, bukvalno ćemo ih označiti i pojačati za jednu nijansu. Ukoliko su vam kosti jako izražene, potrebno je upotrebiti svetliju nijansu i preko sredine senčiti, kako biste ublažili efekat istih.

Udahnite duboko kako bi se ključni kosti naglasile i počnite sa šminkanjem. 

Kada ste naglasili ključne kosti, prelazimo na vrat. Senka treba da se preliva iz jedne nijanse u drugu i tako da izgleda sasvim prirodno. Postizanjem prirodnog izjednačenog tena kože, ne ostavljamo utisak jeftinog izgleda, a to je uvek dobitna kombinacija. 

Naglašavanje vrata

Dug i tanak vrat je simbol ženske lepote. Vrat ćemo konturisati tako što, kada okrenemo glavu na jednu i drugu stranu, uočićemo jednu liniju duž celog vrata. Upravo je ona smernica po kojoj ćemo se voditi i nju ćemo senčiti tamnijom nijansom, kako bismo je naglasili. Videćete da nakon svog konturisanja, izgledate mršavije i nekako istaknutije.

Cilj senčenja vrata je stapanje sa ostalim delom lica, kako se ne bi poznavale linije od šminke, a i da izgleda duže i zategnutije.

Dobro nam je poznato svima da se bore prvo primete na vratu i koža obično opuštena u tom delu tela. 

Mi smo se raspitali kako izgleda strategija protiv bora na vratu. 

Naglašavanje ramena utiče na izgled grudi

povećanje grudi šminkom

Konturisanjem ramenih delova, ističemo delove koji se nalaze unutar dekoltea. Mislimo konkretno na grudi, koje u tom slučaju, senčenjem tamnijih nijansi, dolaze do izražaja.

Moramo se složiti da koža na svim delovima mora da bude negovana i lepa da bi izgledala mladolika. Ramena su često izložena spoljnim efektima koji na različite načine narušavaju njihov izgled i u mnogome učestvuju u pojavi bubuljica  i drugih nedosatataka. Osim bubuljicama, ramena su izložena i štetnom delovanju UV zraka i koža je na tim mestima često ispucala i suva, brže stari, tako da joj je neophodna dodatna hidratacija. 

Ramena konturišemo svetlom nijansom i raznosimo do gornjih najviših delova, kako bi se boja svuda ujednačila.

Konturisanje ramena možemo da uradimo i hajlajterom, kako bismo dobili visoki sjaj.

Hajlajter daje sasvim prirodan izgled na mestu na kom se nanese, tako da ga mnogi koriste i u druge različite svrhe. Kada ga nanesemo na ramena, potrebno je samo blagim kružnim pokretima utisnuti ga u kožu i ostaviti da se osuši. Hajlajter se brzo suši, tako da nemate potrebu da vodite računa o garderobi i na to da li će da vam se preslika. 

Poenta je da, sve što želite da stavite u prvi plan, istaknete hajlajterom ili svetlim puderom. 

Naglašavanje i senčenje grudi daje veći volumen grudima

Oduvek su velike i raskošne grudi bile sinonim za žensku lepotu. Lepe i zanosne grudi su san svake žene. Ako nismo imale tu sreću da budemo obdarene raskošnim oblinama, nije sve tako crno, a ni izgubljeno. Velike grudi, osim estetskim hirurškim zahvatima, možete dobiti i na jednostavniji način. Pretpostavimo da se plašite igle i različitih operacija, a za predstojeći događaj, proslava važnog karaktera, vam je bitno da zasijate i izgledate najlepše što možete. Planirale ste da obučete haljinu sa dubokim izrazom, gde je vaš dekolte u prvom planu. Push up brushalter u ovom slučaju ne može mnogo da pomogne, jer priroda nije bila darežljiva. Imamo rešenje. 

Veće grudi uz pomoć šminke

Šminka čini čuda. Znate da uz pomoć profesionalne šminke možete izgledati toliko lepo, čak do neprepoznatljivosti. Međutim, kada govorimo o običnom šminkanju, svakodnevnom, znamo da je ono tu kao podrška, da trenutno sakrije nedostatke i naglasi već postojeću lepotu, koju svako od nas poseduje. Ista stvar se dešava i sa šminkanjem dekoltea, tačnije centralnog dela, koje sačinjavaju grudi. Ukoliko ne znate tačno na koji način da učinite svoje grudi većim, mi imamo smernice. Pratite nas. 

Nadovezaćemo se na senčenje celog dekoltea, jer on ustvari i čini veći deo i daje potpuni vizuelni efekat. 

Kada smo završili sa hajlajtovanjem ramena, prelazimo konačno na šminkanje grudi. Veoma je važno da ovom prilikom koristimo mat šminku, kako se ne bi dodatno presijavala i ostavljala masni trag na garderobi. Okolinu grudi premazujemo tamnom nijansom pudera ili čak bronzera i obeležavamo mesto gde su grudi mogle da budu (u ovom slučaju nisu, zato ih i šminkamo). Kada smo to uradili, unutrašnjost grudi senčimo svetlom nijansom pudera, gde one dobijaju vizuelno veći izgled.

Jako je važno da se sve linije šminke lepo nanesu, kako bi se dobro razmazale i da ih koža lepo upije, kako ne bi izgledale amaterski postavljene.  

Preporučljivo je da konturisanje dekoltea odradi osoba koja se bavi šminkanjem i ima zanat u malom prstu, zbog usaglašavanja boja. Ona zna gde i kada treba posebno naglasiti pojedine delove, iz prostog razloga, da ne bi mi same, pokvarile vizuelni efekat.

Šminka i jaki puderi ponekad mogu vrlo jeftino da deluju ako se nestručno nanesu, a što je još gore, ostavljaju trag na odeći, pa osim što izgledamo jeftino, delujemo i neuredno. Kada je takav slučaj u pitanju, nije loše pozabaviti se nekim drugim metodama povećanja grudi.  

Osim sa šminkom, postoje i neki brzi saveti za trenutno povećanje grudi. 

Brzi trikovi kako da male grudi postanu veće

Uz malo mašte, umetnosti i spretnosti, vaše male grudi će postati prošlost. U tome vam pored dobre šminke, može pomoći i odabir prave garderobe, dobrog brushaltera, brzih vežbi za zatezanje grudi, kao i redovno mazanje krema specijalno dizajniranih za tu namenu. 

konturisanje grudi

Dobar brushalter je osnov podignutiog poprsja. Treba ga menjati, otprilike na svakih 3-4 meseca, jer je to vreme kada više ne odigrava ulogu koju treba. Usled redovnog pranja i otkuvavanja, može da se otegne i da izgubi fiziološki čvrst oblik, koji drži grudi podignute.

Prilikom izbora grudnjaka, treba imati na umu da postoje oni sa mekanim jastučićima,koji samo blago naglašavaju i pružaju prirodan izgled grudima. Postoje grudnjaci sa žicom ili bez nje i oni ponekad znaju da budu jako neudobni za duže nošenje. Međutim, baš oni daju stabilnost i izgled grudima. Postoje i oni brushalteri koji imaju push-up jastučiće i oni vizuelno podižu grudi i čine ih dosta većim. U kombinaciji sa dobrom šminkom i push up brushalterom dobijamo zavodljiv izgled grudi sigurno. 

Postoje i one vežbe koje se bave upravo vraćanjem tela u prirodni položaj i uspravno držanje leđa, gde grudi izgledaju podignute, a samim tim i veće. Vežbanjem grudnog koša takođe dobijamo veće i zategnutije grudi. Svakodnevnim vežbanjem od bar 30 minuta, kroz mesec dana možete videti prve rezultate. 

Jeste li znale da postoje kreme koje su specijalno dizajnirane za povećanje grudi?

Da, dobro ste čule. Priroda je bila blagonaklona prema nama i podarila nam najbolje sastojke, koji kada su pažljivo odabrani, mogu čudo učiniti. U ovom slučaju takođe. Jedan od vodećih takvih preparata na našim prostorima je sigurno i Megagarudin, koji je pažnju lepšeg pola pokupio upravo jer je veoma ostvarljiv u svojoj nameni. On povećava volumen grudima, dajući im vidljivu punoću, čvrstinu i sjaj.

Aktivni sastojci podižu, neguju i zatežu poprsje na potpuno prirodan i bezbolan način. 

Sada, kada smo na neki način rešile spoljašnji izgled malih grudi, možda bi trebalo pobrinuti se da i unosom pravilnih namirnica doprinesemo da nam se grudi zategnui povećaju iznutra. Nekim čarobnim napicima, poput čajeva za grudi od mirođije, kurkume, semena komorača možemo doprineti da nam se broj brushaltera poveća za čak 1 broj. Čajevi su dobar izbor jer nemaju nus pojava, pripremaju se jednostavno i brzo, a svojim delovanjem poboljšavaju cirkulaciju u predelu poprsja i sadrže fitoestrogene koji znatno utiču na povećanje grudi. 

Naravno da je pored čajeva uvek dobar izbor kada jedete sirovo, vlaknasto voće i povrće. Ovde ćete naći namirnice za veće grudi.

Konturisanje dekoltea kroz iskustva

Iako smo do sada pisale o mogućem povećanju grudi uz pomoć šminke, mislim da je ipak najbolje ako pogledamo šta su imale da nam prenesu žene koje su to već činile do sad. Neke su to uradile samo jednom, nekima se dopalo, pa su odradile više puta, a hajde da vidimo i kako su zadovoljne postignutim efektom.

Milena, 27 godina 

“Od kad znam za sebe, imam male grudi. Kod mene je genetika učinila svoje, tako da nikada nisam imala razloga da se bunim i budem nezadovoljna. Nekako je to za našu porodicu bilo normalno pa sam se pomirila sa činjenicom da imam malo poprsje.

Nije mi to čak ni puno smetalo, sve dok nisam počela da izlazim i družim se sa drugaricama koje imaju čime da se pohvale. Primetila sam da im je to dobar adut, te je vremenom baš počelo da mi nedotaje. Naravno da nisam razmišljala o soluciji silikona ili hijalurona, jer nikada nisam bila pristalica pomenutih tehnika povećanja. Kada sam jednom prilikom sasvim slučajno naišla na blog jedne modne savetnice, koja je predstavila povećanje grudi šminkom i konturisanjem dekoltea, nisam verovala da je moguće da se postigne taj efekat.

Rešila sam da probam, čisto da se uverim da je prodala praznu priču. Nije mi bilo mnogo verovatno da ću uspeti, jer nikada do sad nisam čula da se grudi mogu na taj način povećati. I znate šta? Pogrešila sam. I to baš. Pratila sam je korak po korak šta je govorila i rezultat je bio fantastičan. Moje grudi su izgledale veće, zategnute i bujne. Odmah sam otišla kod drugarice, koja mi nije verovala da sam to postigla šminkanjem. Bila sam presrećna. Preporučujem da probate!”

Eto! Konturisanje i šminkanje grudi možete probati u bilo kom trenutku, u svojoj kući, a zauzvrat možete dobiti neprikosnoven izgled istih. Ukoliko primenite savete odozgo, nabavite jedan mat puder i običan hajlajter, ne libite se, nego četkicu u ruke, a rezultate ne treba da nam javljate. Znamo da su odlični. Budite maštovite i imaćete grudi kakve ste oduvek i želele!