Krauterhof anticellulite gel: upotreba, cena i iskustva

Krauterhof anticellulite gel: upotreba, cena i iskustva

Autor:

Čuli ste za Krauterhof anticellulite gel? Zanima vas koliko je efikasan protiv celulita i kakva su iskustva sa njim? Isprobali smo i istražili za vas.

Krauterhof anticellulite gel jedan je od traženijih proizvoda protiv celulita . Može se nabaviti u skoro svakoj apoteci i u parfimerijama i drogerijama. Sastav je prirodan, ali ako ste mislili da je on zbog toga bezazlen i manje efikasan – grdno ste se prevarili! Prirodna kozmetika može biti itekako moćna, a pri tom zdravija za upotrebu od one koja to nije. Uostalom, nije li bršljan najpoznatiji u borbi protiv celulita? Ono što znamo, jeste da u ovom gelu bršljana nema.

A je li onda efikasan?

Šta znamo ovom gelu?

Sastav Krauterhof anticelulit gela je većinom prirodan, a od onih aktivnih sastojaka koji su bitni u procesu razbijanja celulita važno je istaknuti kofein, mentu, ruzmarin,ulje limunove trave i pantenol. Proizvodi ga nemačka firma „Asam“ koja vam je svima možda najpoznatija po konjskim balzamimazelenom i crvenom gelu (jedan hladi, a drugi greje) i prirodnim kremama .

Krauterhof anticellulite gel pripada grupi onih koji greju i ovo je njegovo svojstvo koje će vam sigurno ostati upečatljivo.

Ovaj gel ( i generalno gelovi koji zagrevaju ) se  ne preporučuje ni osobama koje imaju proširene vene. U tim slučajeveima je mnogo bolje izabrati neku prirodnu varijantu koja hladi, a pri tom ima aktivne sastojke protiv celulita, kao što je recimo Celuleks gel.

Imamo i ta iskustva! Goca Tržan, naša poznata pevačica je uspela da se reši celulita i zategne se baš uz njega. Pročitajte i njenu stranu priče, pa onda donesite odluku o tome koji je gel najbolji za vas. Njeno iskustvo je na ovom linku. https://minutzamene.com/goca-trzan-nemam-celulit/

Kad smo već kod ovih termoefekata, dosta krema protiv celulita ih ima . Ima onih  koje zagrevaju i onih koji hlade. Ovde možete naći spisak najboljih anticelulit krema.

Važno:Kada kupujete ovaj gel, ne tražite crveni konjski gel koji greje, jer to nije isto (iako je  osećaj sličan). Ovde mnogi naprave pogrešan izbor! Pakovanje ovog gela ima zelenu etiketu i na njemu jasno piše da je u pitanju anticelulit gel, a ne konjski balzam.

Miris gela je prjatan i prirodan, potiče od limunove trave. Nema veštačkih parfema ni jakih aroma, miriše osvežavajuće pa je osećaj prirodne nege zagarantovan.  Gelaste je strukture , bele je boje i koža ga veoma lako upija.

U  anticelulit liniji ove firme ne nalazi se samo gel,nego i Krauterhof anticelulit serum  i istoimeni piling protiv celulita.  Preporučuje se da se za najbolje rezultate koriste sva tri proizvoda u kombinaciji.

Vreme je pokazalo da grejući  gel nije baš svima pogodan za upotrebu, pa je izbačena nova varijanta ovog proizvoda. U pitanju je Krauterhof anticelulit gel fresh (250ml) i Krauterhof anticelulit serum fresh ( 100ml). Sadrži, pored  kofeina,  pantenola,  ulje nane, ekstrakt ruzmarina i ulje limunske trave još i karnitin, alantoin, kreatin, betain, escin,

A zbog čega se o njemu toliko priča?  Da li zaista razbija celulit i da li je vredno kupiti ga? Da li postoji alternativa?

Saznajte i to!

Krauterhof anticellulite gel – iskustva

Iskustva sa ovim anticelulit gelom mahom su pozitivna  kod onih koji su revnosno i redovno koristili tretman.

Rekli smo već da je ovo jedan od onih anticelulit tretmana koji greju. Iskustva su pokazala da anticelulit krema Krauterhof  baš greje – do te mere da to prelazi granicu prijatnosti kod mnogih osoba. Tako je – osećaj je kao da vam namazani deo tela gori, premda je koža kada je pipnete sasvim normalna na dodir i nije ništa toplija. I to tako treba da bude, ništa niste pogrešili!

Važno! Ovaj tretman nije za svakoga. Nikako ga ne mojte nanositi ako imate rane, ekceme ili bilo kakve druge kožne promene na delu koji tretirate. Takođe, iskustva sa  Krauterhof anticelulit gelom govore da ćete se jako loše provesti ukoliko isti probate  da nanesete na kožu koja ima opekotine od sunca.

Dok gelovi koji greju nisu dobri za osobe koje imaju probleme sa proširenim venama i popucalim kapilarima, gelovi protiv celulita koji hlade vrlo često donesu i sporedno pozitvno dejstvo – povlačenje kapilara i olakšanje za vene.

Ono što se nekima neće dopasti kod Krauterhof anticelulit gela jeste mogućnost da izazove crvenilo na koži. Osećaj koji pruža svakako stimuliše cirkulaciju i čini vam se da više nego efikasno topi masne naslage, ali je toplota nekima jako, jako neprijatna, i neizdrživa i zbog toga mnogi ne mogu da dočekaju rezultate ovog gela. Jednostavno odustanu pre vremena.

Osećaj zagrevanja traje oko pola sata. 10-ak minuta intenzivno, a onda polako postaje prijatniji i podnošljiviji. Međutim, onima kojima je prag tolerancije bola niži, anticelulit krema Krauterhof  neće se dopasti. Samo uporni dočekaće rezultate, jer kao i svaka krema protiv celulita, i ova treba da se koristi redovno.

Pored upornog mazanja gela, savetujemo vam da ipak ne očekujete čuda preko noći i da borbu sa celulitom započnete i u svom tanjiru. Izbor namirnica koje jedete u mnogome doprinosi nastanku pomorandžine kore, a ovde saznajte šta je ishrana protiv celulita. Rezultati će vas tada oduševiti!

Prednost Krauterhof anticelulit gela u odnosu na druge je relativno veliko pakovanje  i to što ga možete naći na skoro svakom bolje snabdevenom mestu i apoteci.

iris krauterhof gel protiv celulita

A red je da prozborimo koju reč i o ceni  gde ih konkretno možete nabaviti. Ovo su najpopularnije radnje i cene Krauterhof gela protiv celulita od 07.06.2020. godine, a vi kliknite na linkove i proverite da li su one još uvek aktuelne.

Najbolje je da pratite akcijske cene i popuste.

Način upotrebe Krauterhof anticelulit gela

Dakle, nabavili ste gel i želite da se obračunate sa celulitom. A kako se koristi ?

Možda vam se ovo pitanje čini suvišnim, ali kada ga namažete prvi put i osetite kako peče, sasvim sigurno ćete se pitati da li ste negde pogrešili? Da li treba da ga isperete i posle koliko vremena? Ili ipak ne?

E, pa evo uputstva za upotrebu.

Zapravo, jako je jednostavno i ne, najverovatnije niste pogrešili. Anticelulit gel se nanosi jednom dnevno, preporučuje se posle tuširanja uveče.

Uzmite malo na jagodice prstiju i dobro umasirajte u kožu zahvaćenu celulitom – dok ne upije. Ovo je gel, a ne krema, pa ga koža baš  brzo upija.

A zašto baš preporučujemo uveče?

Ukoliko to uradite ujutru, pa preko kože koja gori obučete uske farmerke, biće vam jako neprijatno.

Nakon nanošenja gela, ostaje vam da istrpite njegovo dejstvo. Ne ispira se. Ukoliko baš, baš ne možete da izdržite i primetite crvenilo na koži, isperite ga hladnom vodom.

Obavezno dobro operite ruke posle nanošenja gela. Izbegavajte kontakt sa očima.

Često se kao preporuka za topljenje sala preporučuje umotavanje u foliju i znojenje, kako bi toskini što pre izašli iz tela. U ovom slučaju se to nikako ne preporučuje jer bi dodatni efekat zagrevanja napravio haos.

Kako deluje Krauterhof gel protiv celulita?

Glavni sastojci ovog anticelulit tretmana imaju za ulogu da podstaknu površinsku cirkulaciju i ubrzaju proces topljenja potkožnih masnih naslaga. Nakon upotrebe anticelulit kreme Krauterhof, koža je glatkija i zategnutija i taj osećaj traje do prvog tuširanja i do ponovnog nanošenja. Vremenom, koža sve duže postaje takva, dok na kraju i ne ostane i celulit postaje manje vidljiv. Prve rezultate videćete već posle 4 nedelje.

krauterhof gel za celulit

E sad, da biste imali full efekat ovog tretmana, najbolje je da nabavite ceo komplet protiv celulita – gel, serum i piling.

Upotreba Krauterhof anticelulit tretmana tada se ima sledeći redosled.

  • Prvo 10 dana koristite serum protiv celulita. On takođe zagreva kožu, ali ni približno toliko koliko to radi gel.
  • Jednom nedeljno koristite piling protiv celulita
  • Nakon 10 dana seruma , pređite na gel protiv celulita i nastavite sa pilingom jednom nedeljno.

Šta je i čemu služi Krauterhof anticelulit serum?

Serum je ređe strukture od gela i nalazi se u pakovanju sa pupmpicom, za razliku od gela koji je u kutiji sa poklopcem. Količina Krauterhof seruma dovoljna je za 10 dana, koliko je i preporučeno da se koristi.

Šta on sadrži i kako deluje?

Sastav ovog seruma čini specifičan  liporeduks (carnitine isomerized linoleate) , koji ima sposobnost da površinski topi masne naslage i oblikuje ugrubo konture tela i poravnava grube teksture na koži. Tu su  aktivni sastojci kao što su ekstrakt divljeg kestena, pantenol, kofein, ulja limunove trave  i nezaobilazni toplotni agensi koji stvaraju  osećaj toplote.

Serum je takođe osvežavajućeg, prijatnog, prirodnog mirisa i nanošenjem osetite da blago greje, a kožu čini glatkom izategnutom.

Krauterhof anticelulit serum služi kao priprema kože za upotrebu gela i bolje upijanje njegovih aktivnih sastojaka.

Takođe, postepeno navikavate kožu na osećaj toplote, a ne bacate je odjednom u vatru prelazeći odmah na gel koji jače greje.

Zato je  savet da ovaj deo Krauterhof anticelulit tretmana ne potcenite i ne zaobiđete.

Krauterhof anticelulit piling

Ovo je tretman koji dopunjava vašu borbu sa celulitom.

Iako može da se kupi posebno, valja znati da sam po sebi nije dovoljan, već samo omogućava bolju aktivnost anticelulit gela i seruma.

Krauterhof anticelulit piling se sastoji od aloje vere koja hidrira i zateže kožu i čini je glatkom, i alantoina koji stimuliše površinsku cirkulaciju i stvara uslove za upijanje aktivnih sastojaka tretmana koji dolaze posle pilinga. Mikročestice uklanjanju površinski sloj mrtvih ćelija i koža je glatkija i spremna za dalji tretman.

Krauterhof anticelulit gel rezultati

Evo zbog čega se o ovom anticelulit gelu mnogo priča i zašto se traži – to su rezultati koji na kraju svega ipak budu vidljivi.

Naravno, kada je borba sa celulitom u pitanju, nije na odmet da počnete i da vežbate i tako potpomognete razgradnju masnih naslaga. Preporučujemo vam ove vežbe protiv celulita! Takođe, veoma je važno da pijete dovoljno vode.

Nakon mesec dana redovnog korišćenja, sigurno ćete primetiti da se celulit na vašim butinama i nogama smanjio. Ovo pod uslovom da ste ga koristili redovno i svaki dan. A ako ste tome dodali još i serum i piling, šanse da se otarasite dosadnog celulita su veće.

Super su se pokazali rezultati ako se kritično područje dobro  masira. Možete prstima, ali je najbolje da nabavite neki masažer za celulit.

Druga stvar zbog koje se o Krauterhof anticelulit gelu mnogo priča jeste njegova loša strana.Mana mu je definitivno to što jako peče i to što mnoge žene smatraju da je ovakav tretman mučenje. Ali izdržite! Stisnite zube i istrpite. Vremenom ćete se svakako naviknuti, a najvažnije od svega – reći ćete zbogom celulitu.

Srećom, sada postoji i ona varijanta koja hladi, pa možete posegnuti za njom.

Naravno, uvek možete potražiti neku alternativu. Naša preporuka je Celuleks gel – jer je u pitanju domaći brend. Ne samo zato. On je prijatniji, iskustva sa njim su zaista sjajna, a pored celulita, zahvaljujući kombinaciji sastojaka koja čini zaista jednu posebnu formulu,  on će pomoći i da strije na vašoj koži izblede. Umesto 3 proizvoda za jedan efekat, sa njim dobijate 2 rešenja u jednoj tubi!

Kako god da odlučite, na kraju je najbitnije da krenete u borbu protiv celulita. Bez nje, on neće nestati.