Kvasac za rast grudi – mit ili istina?

Kvasac za rast grudi – mit ili istina?

Ako ste čuli da neko koristi kvasac za rast grudi, verovatno ste se zapitali da li je to istina. Danas ćemo se pozabaviti ovom glasinom i proveriti je.

Nema žene na svetu koja nije poželela u nekom trenutku da su joj grudi malo veće ili barem zategnutije. Čak i žene sa velikim grudima često razmišljaju o tome kako bi svoje grudi na neki način korigovale, jer im se neki njihov deo ne dopada.

U današnje vreme popularne su metode podizanja i zatezanja grudi, koje sežu od hijaluronskih filera, laserskog podizanja grudi, preko prebacivanja masnog tkiva sa nekog drugog dela tela u grudi, do silikonskih implanata. Tu je već potrebna operacija, ali se nemali broj žena i za nju odlučuje. To je jedna, možemo reći ozbiljna operacija koja podrazumeva postoperativni period i nije nimalo laka za podnošenje. Ako to nije pokazatelj koliko su grudi važne ženama, onda ne znamo šta je.

Ženske grudi veoma su važne i muškarcima. One predstavljaju simbol ženstvenosti, želeli oni to da priznaju ili ne. Muškarci vole bujne grudi.

Jedna od najvećih dilema svih žena je da li postoji neki prirodan način da se do njih dođe.

Nisu svi spremni na intervencije i nije svima lako da izdvoje ozbiljnije novčane sume za ovako nešto. Između ostalog, pominje se i kvasac kao jedan od načina da se do većih grudi dođe na lakši i jeftiniji način.

Ima li istine u tome?

Da vidimo.

Pomaže li pivski kvasac za rast grudi?

Na ovo pitanje ne postoji direktan odgovor. Postoje određena govorkanja na tu temu i postoje određene potpore koje podržavaju ovu teoriju. Ipak, daleko smo od toga da možemo kvasac proglasiti instant rešenjem kada je u pitanju njegovo delovanje na rast grudi.

Mnoge žene koristile su pivski kvasac u svrhu poboljšanja zdravstvenog stanja. Dobro deluje na one koji imaju slabiji apetit, kao i na one koji žele da se ugoje. Štiti jetru i oblaže crevnu floru, pa ga mnogi praktikuju i na svoju ruku kao prirodan lek.

Ono što je izvesno, to je da nakon korišćenja pivskog kvasca, osoba nabaci telesnu masu. Znamo da veliki deo grudi ima u svom sastavu i salo.

Kada se nabaci kilaža, naročito kod onih koji su tako neto priželjkivali, primetno rastu i grudi.

Nažalost, grudi nisu baš onaj deo tela gde debljina prvo ode. Pre će biti da je to stomak, bokovi i butine.

Ipak, možda ima onih srećnica kod kojih dosta toga ode u grudi. Zbog ovoga se u stvari uvrežilo mišljenje da kvasac u ovom domenu nešto može da pomogne.

U želji da dobije veće grudi, naša čitateljka Dragica, zaista je svašta probala. Ne samo veličina, već i zategnutost joj je predstavljala problem. Počela je čak da razmišlja i o nekim operativnim opcijama, a ondaje isprobala prirodno sredstvo koje joj je pomoglo da zategne grudi i da one dobiju bujnost i volumen kakve je tražila. I vi možete dobiti iste rezultate, ako probate njen način. O čemu je reč, saznajte iz njene lične priče na ovom linku:  https://minutzamene.com/kako-sam-prirodno-podigla-opustene-grudi-i-povecala-ih/

Da se vratimo na vrste kvasca koje možete koristiti za grudi.

Pivski ili pekarski kvasac za grudi?

Ima više vrsta kvasca, a najpoznatije su pivski i pekarski kvasac.

  • Pivski kvasac je jako hranljiv i veoma je bogat belančevinama. Može se konzumirati kao svež i kao suv. Ipak, mnogo se češće koristi kao suv, jer ne izaziva nadimanje i gasove kao što je to slučaj sa svežim. Pošto je pivski kvasac jako gorak, a to možemo zapaziti i u pivu, kod suvog se radi proces odgorčavanja, kako bi bilo lakše podneti g Ovaj kvasac je dobar za korišćenje ako želite da  porastu grudi jer takav, bogat belančevinama, utiče na povećanje telesne mase.
  • Pekarski kvasac je ono što veoma često imamo u kući. Koristi se za mešenje hleba i dolazi u funtama, manje ili veće gramaže, sve zavisi od potreba. Lako je kvarljiv, a podnosi veoma niske temperature. Može se čuvati dugo u zamrzivaču. Rekli smo da se koristi za mešenje hleba, možemo reći da utiče na povećanje telesne mase. Ipak, nije preporučljivo piti ovaj kvasac.

Postoje još inaktivisani i nutritivni kvasac. Oni takođe spadaju u veoma korišćene i popularne. Inaktivisani kvasac je umrtvljeni, kome su još ostale neke hranljive vrednosti i ima dug rok trajanja. Nutritivni se dobija iz šećerne trske ili repe i koriste ga vegani. Oni nisu najpogodniji za rast grudi jer ne povećavaju u mnogome telesnu masu.

Kako kvasac deluje za rast grudi?

Pre svega da vidimo šta to ima u kvascu.

kvasac za povećanje grudi

Kvasac vodi poreklo od takozvane slatke gljivice (lat. Saccharomyces cerevisiae). Ceo je bogat vitaminima B grupe, kao što su tiamin, riboflavin, niacin, pantontenska kiselina, biotin. Odnosno, to su vitamini B1, B2, B3, B5, B7. Oni su važni za organizam i veoma mu koriste.

Tu su još i veoma važni minerali, kao na primer gvožđe, mangan, kalcijum, magnezijum, germanijum, , hrom, selen, ali i aminokiseline poput lizina i glutationoma.

Sve ovo je veoma korisno za organizam, a ipak, nijedna od ovih stvari ne utiče direktno na rast grudi.

Pošto se pouzdano zna da estrogen utiče na rast grudi, to je jedna od veoma važnih stvari i u trudnoći. Povučeni time, mnogi fitoestrogene smatraju podjednako učinkovitima. Oni se nalaze u pivskom kvascu i pivu. Pivo ima i hmelj koji je takođe poznat kao dobar prirodan lek za rast grudi.

Da bi donekle došlo do povećanja grudi zahvaljujući njima, trebalo bi upotrebiti zaista veliku količinu ovih proizvoda. To nosi sa sobom i određene nuspojave. Pre svega rizikujete dijuretičke probleme, ili pak obrnuto, probleme sa nadimanjem i zatvorom.

Ako pivo bude vaša opcija, možda će vam malo narasti grudi, ali ćete dobiti i pivski stomak, bolesnu jetru i rizik od alkoholizma. Da li je to cena koju bilo ko želi da plati za veće grudi? Nadamo se da ne.

Kako se koristi kvasac za rast grudi?

Prvo da napomenemo da kvasac nikako ne bi trebalo uzimati duže od tri meseca u kontinuitetu, zato što može imati neke negativne posledice po zdravlje.

Što se tiče neke vrste suplementacije, možete koristiti pivski kvasac u tabletama, prahu ili u granulama.

PRE UPOTREBE BILO KAKVOG SUPLEMENTA POSAVETUJTE SE SA LEKAROM.

Kada su u pitanju tablete, one se mogu nabaviti veoma lako, gotovo u svim apotekama, po veoma povoljnoj ceni. Pre svega radi povećanja telesne mase, a onda i za povećanje grudi, konzumirati 3 puta po jednu tabletu, najbolje posle jela. Ako primetite bilo kakve nuspojave, odmah prestanite sa konzumiranjem.

pivski kvasac za rast grudi

Nuspojave u vidu dijareje ili zatvora mogu se javiti i posle određenog vremena, ne uvek na početku konzumiranja.

Prah ili granule, uglavnom se kupuju u kutijama. Imate ih za višekratnu upotrebu. Možete ih umutiti u vodu, sok, čaj, mleko ili neki drugi napitak po želji. Prah se može konzumirati i preko neke hrane, za posipanje.

Kada se muti u vodi, isto se vodi računa da to bude barem 3 puta dnevno po jedna kašičica. Za neko vreme će biti vidljivi rezultati.

Kvasac u kombinaciji sa masažom grudi

Jedna od stvari koje možee raditi, ako se odlučite za potpomaganjem kvascem za lepše i veće grudi, to je povremena masaža grudi. Verovatno će biti korisno, a evo kako to da uradiš: Masaža grudi je sjajan način da dobijete veće i čvršće poprsje!

Ovo se može obavljati ricinusovim uljem, koje je jako dobro za rast, ili bademovim jer i ono ima pozitivna svojstva. Krema za grudi će takođe biti od koristi u ovoj situaciji.

Dakle, kvasac piješ tri puta dnevno, kao što je već napomenuto. Uveče, prvo ide tuširanje. Preporučuje se da ono bude naizmenično, malo toplom, malo hladnom vodom, kako bi se cirkulacija kože grudi poboljšala. Piling je takođe poželjan, naročito ako se za masažu koristi krema za grudi.

Pokreti se izvode spojenim kažiprstom i srednjim prstom, a masaža kreće od unutrašnjosti grudnog koža, ka spolja, do limfnih čvorova. Kruži se oko grudi, da bi se kasnije prsti približavali bradavicama.

Ovo bi veoma moglo da pomogne da se koža grudi zategne spolja, dok kvasac deluje iznutra. Krema ili ulje koje mažete, takođe pomaže zatezanju i podizanju grudi.

Kvasac u kombinaciji sa vežbama za grudi

Kao što smo već napomenuli, telesna masa se zahvaljujući kvascu povećava. Zbog toga bi vežbe u opštem smislu dobro došle. Ipak, nemojte da preskočite vežbe za grudi koje takođe mogu podstaći zatezanje.

Na prvom mestu, vodite računa o držanju tela. Ispravite kičmu dok sedite ili nešto radite u sedećem položaju. To će doprineti boljem izgledu grudi.

Jedna od vežbi koja zateže dojke jesu sklekovi. Možete ih raditi klasično, na zemlji, na stopalima ili na kolenima. Još jedan način, koji je možda lakši, jesu sklekovi na zidu. Noge su udaljene od zida, a ruke se naslone i pravi se otpor, gore-dole.

Trening sa tegovima u rukama je takođe jedan od dobrih za kućnu varijantu. Neka budu one težine koja vam u tom trenutku odgovara. Ako niste u treningu, krenite sa pola kilograma,  pa nagore. Ruke podignite i savijte pod uglom od 90 stepeni. Približavate laktove, a zatim ih vucite od tela, zatežući kičmu.

Dobar efekat se postiže i tako što se ruke podižu na gore, pa onda spuštaju, takođe sa tegovima u rukama. Videćete kako će za određeno vreme, uz kvasac i vežbe, grudi dobiti bolje obličje.

Bolje rešenje od kvasca za grudi

Shvatili ste do sada da bi vas kvasac poprilično ugojio, a zahvaljujući gojenju bi došle i veće grudi. Hm, koliko je to pametna ideja?

Mi bismo predložili bolja rešenja za veće grudi.

Kladimo se da ste sada pomislili na neke injektivne metode ili čak na silikone u grudima. To jesu popularni zahvati i nemamo suštinski ništa protiv njih, ali smo mi više za prirodne metode. Sve najkorisnije dala nam je priroda, a na nama je da to iskoristimo najbolje što možemo. Na primer, piskavicu za grudi.

Jedan od načina koje smatramo najboljim jesu preparati za grudi na bazi biljnih aktivnih sastojaka. Među njima bismo kao posebno efikasne izdvojili kreme za grudi.  One neguju kožu i nežno podižu grudi.

Neki od sastojaka koji su poželjni u ovakvim preparatima jesu plod piskavice, koji je od davnina dobar kada su grudi u pitanju. Podiže ih i povećava njihovu masu. Čaj od piskavice za grudi predstavlja temu koju smo već obradili. Ulje čička, šipka i noćurka, odlični su za zatezanje kože. Neodermyl i ši puter neguju kožu i čine je baršunastom.

Jednu od takvih krema bismo vam i mi preporučili, jer čini da grudi deluju božanstveno, veće barem za jedan broj. Njeno ime je Megagrudin, i može se lako naručiti na sajtu megagrudin.com.

Samo jedan klik vam je potreban. Tamo ćete se dodatno informisati o ovom prirodnom, a veoma učinkovitom preparatu.

Mitovi o kvascu za grudi

Iako ima neka korisna svojstva za organizam svakog čoveka, kvasac ne možemo a priori proglasiti sredstvom koje će sigurno povećati vaše grudi. Istina je da kvasac povoljno utiče na povećanje telesne mase. Čak je i laiku jasno da, ukoliko dođe do povećanja telesne mase, mlečne žlezde se uvećavaju same po sebi zbog toga. Kažu da je obim grudi veći i za do 20%.

To je nešto poput laktacije koja takođe čini da grudi deluju veće. Ipak, kada se ona izgubi, gubi se i veličina dojki. Nešto slično je i sa gojenjem, bilo da je to gojenje nastupilo zahvaljujući kvascu ili nekom drugom faktoru.

Kvasac sadrži brojne vitamine koji su korisni i neki povoljno utiču i na grudi. Organizam takođe od njega ima brojne benefite. Ipak, izuzetno je važno da se poštuju određene norme i određena pravila korišćenja kvacsa u ishrani. Ne može mnogo da naškodi, ali može imati diuretička svojstva.

Na osnovu svega, da zaključimo sledeće<.

Da li kvasac može pomoći da se grudi povećaju?

Može, ali usled povećanja telesne mase.

Da li je ovo najbolji način da dođete do većih grudi?

Nije.

Pri tom, znamo svi da je san svake žene da ima vitko telo, a velike grudi. Obrnuto nije baš omiljena opcija većine.

Može li se koristiti kvasac samo za povećanje grudi, bez povećanja telesne mase? Ne, to ide jedno sa drugim.

Sami procenite da li je vredno žrtve. Mi vam nećemo sugerisati.