Krema za fleke na licu najbrže rešenje za uporne fleke

Autor:

Kreme za fleke na licu rešavaju vaš problem tamnih mrlja na najbrži način. Šta je to što sadrže te kreme i zbog čega se smatraju najboljim rešenjem?

Pojavile su vam se fleke na licu, a naivno ste mislili kako one mogu biti isključivo staračke. Tamne fleke na koži su zapravo akumulacija tamnog pigmenta ispod vaše kože. Pojavljuju se usled nekoliko razloga i mogu se pojaviti bilo kad – dakle eto još jedne potvrde da nisu isključivo vezane za starost.

Ono što je važno jeste da su fleke na licu bezazlene i da ne treba da brinete. Retke su situacije kada će biti neophodno da se javite doktoru ili dermatologu. Više predstavljaju estetski problem i umeju da budu baš uporne.

Tamne fleke na koži obično izaziva hiperpigmentacija, ili ukoliko koža na tom delu formira višak melanina. Ukoliko je vaša koža oštećena u tom delu, obično će doći do hiperpigmentacije

U većini slučajeva, možete ukloniti fleke uz pomoć krema za fleke na licu.

Da vidimo koje su to prednosti krema za fleke na licu i zbog čega se smatraju, pa rekli bi , jedinim pravim izborom za vas.

Kako izabrati najbolju kremu za lice protiv fleka?

Poslednjih godina na tržištu, pojavio se veliki broj krema za fleke na licu, koje bi trebalo da trajno izblede sve fleke sa lica. Većina njih treba da sadrži aktivne sastojke koji deluju tako što smanjuju proizvodnju melanina, a samim tim smanjuju postojeće i pojavu novih tamnih fleka po licu i pega.

Kada birate kremu za fleke na licu, ona pre svega treba da vam pruži dugotrajnu hidratantnu negu. Dobra krema treba da pruži rezultate kod pigmentnih fleka i promene boja na vašoj koži. Kreme bi trebalo da budu tako kreirane da odgovaraju svim tipovima kože, da pruže brze rezultate i da zadovolje one najzahtevnije.

Krema za fleke na licu treba da ima efekat izbeljivanja lica, kako bi sve pigmentne fleke i druge promene boje na koži bile vidno ublažene.

Da biste bili sigurni da se u vašim rukama nalazi najbolja krema za fleke na licu, birajte prirodne sastojke. Prirodni sastojci treba da regulišu proizvodnju melanina, treba da imaju antioksidansno dejstvo i da štite vašu kožu od slobodnih radikala i svih negativnih uticaja sredine.

Prirodni sastojci najbolje kreme za fleke na licu smanjuju stvaranje tamnog pigmenta melanina i treba da spreče prenos melanina prema površini kože.

Aleksandra je uspela prirodnim sastojcima da uklono fleke sa svoga lica. Ten joj se prolepšao, ujednačio, a usput su nestale bore i podočnjaci koje je imala. Bila je uporna i sada izgleda kao da se podmladila jer lice sa flekama izgleda starije i zapušteno. U čemu je njena tajna i kako i vi možete da se rešite fleka na licu prirodnim putem, saznaćete iz njenog iskustva. Njena priča je na ovom linku: https://minutzamene.com/kako-sam-se-resila-bora-podocnjaka-i-podmladila-lice-za-kratko-vreme/

Ukoliko budete koristili kremu za fleke na licu redovno i po uputstvima, ona će efikasno da obnovi prirodnu boju vaše kože i da posvetli sve fleke na licu. Ovakva krema treba da se koristi dva puta dnevno, najbolje je ujutro i uveče, nakon pranja lica.

Prednosti kreme za hiperpigmentaciju

Hiperpigmentacija jeste jedan od razloga zbog kog se javljaju fleke na licu, i predstavlja oštećenja kože u određenoj oblasti. Tada koža proizvodi višak melanina, i na taj način određeni delovi kože menjaju boju i postaju tamniji. 
Još jedan razlog zbog kog dolazi do pojave fleka na licu jeste usled hormonalne neravnoteže. Neravnoteža hormona, može se javiti u trudnoći i da pokrene preteranu pigmentaciju ćelija.

Prednost dobre kreme za fleke na licu, ogleda se na prvom mestu u brisanju tragova hiperpigmentacije, kao i posvetljenja svih tamnih fleka na licu. Tamne fleke na licu mogu da se jave i usled preteranog izlaganju suncu. Tada govorimo o flekama od sunca.
Dobra krema treba jednako da tretira sve fleke na licu, bez obzira koji je uzrok njihovog nastanka.

Dakle, ukoliko volite da provodite puno vremena na suncu, onda bi trebalo malo da povedete računa i da se zaštitite. Preventiva je u kremi sa zaštitnim faktorom.

Šta to znači i zašto biste se krili od sunca ?

Ukoliko se vi ne štitite od sunca, onda to radi vaša koža i počinje da proizvodi višak melanina kako bi se zaštila od UV zraka.

Prirodna krema za fleke na licu od sunca efikasno treba da neutrališe fleke na licu koje su nastale usled preteranog izlaganju suncu.

Prednost dobre kreme ogleda se pre svega u njenim sastojcima, čijom kombinacijom sinergetski deluje, kako bi podsticala proizvodnju kolagena. Osim što briše sve fleke na licu, vraća elastičnost i prirodnu vlažnost koži i zateže je.

Kada se sastojci kreme tako uklope, najveća prednost kreme za fleke na licu, bi bila ta što utiče i na podočnjake i na bore i na vašem licu. Tu zapravo leži tajna. Sastojci koji imaju efekta kod svih navedenih problema kože.

Na taj način krema za fleke na licu, revitalizuje i zateže vašu kožu, briše sve tamne fleke sa lica i prve znake starenja.

Osim hiperpigmentacije, sunca i poremećaja rada hormona, fleke na licu mogu se pojaviti i usled određenih poremećaja vaše kože, kao i kod oštećenja jetre.

Takođe, uobičajeni razlog nastanka fleka na licu jeste usled neadekvatne brige i nege akni i bubuljica. Tu bi zaista trebalo da budete posebno pažljivi i da vodite dobru negu vašeg lica.

Krema za fleke na licu rešava i problem fleka nastalih upravo nakon loše brige o bubuljicama i aknama odnosno pomaže da uklonite ožiljke od bubuljica. Pravilnim korišćenjem kreme vremenom će fleke da izblede.

Kako se koristi krema za izbeljivanje fleka na licu

Krema za fleke na licu se koristi jednostavno, baš kao i sve kreme koje ste koristili do sada, tu nema posebne razlike i ne bi trebalo da brinete.

Dovoljno će biti da manji sadržaj kreme nanesete na kožu lica u tankom sloju. Ukoliko ste izabrali pravu kremu, nema potrebe da nanosite debeli sloj. Najbolja krema za fleke na licu treba da ima izuzetnu koncentraciju kvalitetnih aktivnih sastojaka.

  Možete kremu da nanesete na celo lice, prijaće vam svakako ili samo da razmažete na problematične delove, gde se nalaze fleke na licu, blagim pokretima masaže.

Ukoliko se fleke nalaze na vratu ili vašem dekolteu, slobodno je koristite i na ovim mestima.

Da biste postigli najbolje i brze rezultate, preporuka je da kremu za fleke na licu koristite dva puta dnevno, i to ujutru i uveče na prethodno očišćenju kožu lica. Prve vidljive rezultate i vidno izbeljenje fleke primetićete već nakon mesec dana redovnog korišćenja kreme.

Sastojci krema za fleke na licu

Spomenuli smo prethodno koliko su važni sastojci kreme za fleke na licu. Ukoliko želite najbolje za sebe, prva stvar o kojoj bi trebalo da vodite računa prilikom kupovine jesu upravo sastojci. Pročitajte detaljno spisak sastojaka vaše kreme pre nego što se definitivno odlučite za kupovinu. Evo koji su sastojci poželjni da se nađu u kremi za fleke na licu:

Vitamin E – ukoliko se vitamin E nađe na spisku vaše kreme to znači da će on obezbediti kožu sa dosta antioksidanasa, i na taj način efikasno da posvetli sve tamne fleke i da tonira kožu lica.

Hijaluronska kiselina – kao neizbežan sastojak svih boljih krema, hijaluronska kiselina vraća koži prirodnu vlažnost i elastičnost.

Ekstrakt sladića – na adekvatan način usporava povezivanje tamnog pigmenta kože. Efikasno uklanja fleke i tragove hiperpigmentacije. Ekstrakt sladića ima sposobnost da posvetli kožu i smanjuje procenat melanina u ćeliji za 50-94%.

Ekstrakt biljke rabarbare – ovaj sastojak smanjuje proizvodnju tamnog pigmenta na koži.

Aktivni sastojci maslinemaslina treba da štiti vašu kožu od slobodnih radikala i da je hidriraju.

Hidrokinon – sastojak koji ima moć izbeljivanja.

Stearinska kiselina – vaša koža je besprekorno čista i glatka, zahvaljujući ovom sastojku.

Vitamin C – efikasan sastojak, vitamin C, koji vam pomaže u borbi protiv hiperpigmentacije.

Prava krema za fleke na licu, ne treba da sadrži parabene, kao ni mirise i treba da bude kreirana za sve tipove kože.

U slučaju preosetljivosti na određene sastojke ili ukoliko se tokom upotrebe pojavi neka alergijska reakcija, potrebno je da prestanete sa korišćenjem takve kreme za lice.

krema za fleke

Najbolja krema za fleke na licu

Ovo što sledi je spisak najboljih krema protiv fleka na licu koje se mogu naći kod nas.

Neborela

Neborela krema za fleke na licu, preporučuje se kod poremećaja pigmenatcije i hiperpigmentacije. Ukoliko su vaš najveći problem fleke i pege na licu, onda je Neborela pravi izbor za vas.

Krema sadrži aktivne sastojke masline, hijaluronsku kiselinu, ekstrakt sladića, shea buter i ostale sastojke koji u kombinacijI, veoma efikasno rešavaju vaš problem fleka na licu.

Nakon svakodnevnog korišćenja ove kreme, vaše fleke biće vidno izbeljenje, a na kraju i potpuno nevidljive – nestaće sa vašeg lica.

Najveća prednost Neborela kreme za fleke na licu ogleda se u svim prirodnim sastojcima koji ne mogu da naštete koži i kremu mogu koristiti svi, bez obzira na tip kože.

Kremu za  fleke na licu  treba lagano da utrljate  na suvu i čistu kožu, dva puta dnevno. Najbolje je da to bude ujutru i uveče, nakon umivanja. Krema se nanosi u tankom sloju po celom licu, ili samo na delovima lica gde su prisutne i vidljive fleke. Uz redovnu upotrebu obnavlja kožu, vraća joj ujednačen izgled i sjaj. Vaša koža lica nakon upotrebe kreme je mekša, sjajna i nežna na dodir.

Najveća prednost ove kreme jeste što u isto vreme rešava vaš problem podočnjaka i sitnih bora na licu. 

Eucerin krema za fleke na licu

Eucerin krema za fleke na licu smanjuje proizvodnju melanina i u isto vreme pospešuje regenerativnu sposobnost ćelija kože i uspešno izbeljuje tamne fleke sa lica. Prednosti Eucerin kreme za fleke na licu su:

  • Stimuliše sintezu kolagena
  • Uklanja sve tamne fleke na licu nastale usled preteranog izlaganju suncu, tokom trudnoće ili  staračke pege
  • Efikasno rešava problem crvenila na koži izazvanog UV zračenjem.
  • Sadrži UVA i UVB zaštitne filtere tako da sprečava nastajanje novih fleka na licu izazvanih sunčevim zracima.

Krema Eucerin za tamne fleke na licu koristi se i ujutru i uveče. Dovoljno je da na površinu kože nanesete manji sadržaj i utrljate direktno na sva ona mesta gde se nalaze fleke na licu.

Rezultati će biti vidljivi nakon dva meseca korišćenja ove kreme. Vaše fleke i pege na licu biće vidno svetlije, gotovo neprimetne. Neki od sastojaka koji se koristi u izradi ove kreme su natrijum hlorid, fosfat, natrijum hidroksid i parfemi.

fleke na licu

Linoderm krema za fleke na licu

Linoderm krema za  fleke na licu smanjuje proizvodnju melanina i u isto vreme utiče na regenerativnu sposobnost ćelija kože. Uspešno posvetljuje sve fleke i promene na vašem licu, kao što su staračke pege, pege usled preteranog izlaganju suncu, fleke nastale tokom i nakon trudnoće, kao i fleke nastale za vreme hormonske kontraceptivne terapije.

Linoderm krema za fleke na licu umiruje kožu i smanjuje crvenilo kože, koje može biti izazvano spoljnim agensima, npr. UV zračenje .

Ova krema sadrži UVA i UVB zaštitne filtere tako da u isto vreme sprečava starenje vaše kože, kao i nastajanje novih fleka na licu. Krema je jednako sigurna za upotrebu kod žena, bez obzira na tip kože, kao i kod trudnica i dece. Neki od sastojaka ove kreme su propilen glikol, kalijum sorbat i alkohol.

Lala krema protiv fleka

Lala krema za fleke  jako lepo miriše, što je možda važno kada birate vašu kremu, ali je važnije kako deluja i da miris nije veštački.  Nalazi se u veoma praktičnom pakovanju. Glavni sastojci kreme seu glicerin, voda i izopropil.

Lala krema za fleke na licu koristi se svaki dan u periodu od osam nedelja i više. Jednostavno se nanosi, baš kao i sve kreme o kojima smo pričali, i blagim masiranjem utrljavate sadržaj kreme u kožu.

Nakon nanošenja kreme, vaša koža postaje glatka, mekana i nežna na dodir.

Ako je vaša koža tamna i uporna, imate problem sa dijarejom, gubite apetit ili imate opstipaciju, trebalo bi da se obratite lekraru.

Krema protiv fleka na licu iskustva

Veliki broj žena ima problem sa flekama na licu, i kao što ste primetili fleke na licu ne biraju godine. Naveli smo razloge zbog kojih se javljaju tamne fleke i pege na licu, pa vam je jasno koliki problem upravo predstavljaju ženama ove promene na licu.

Da biste razumeli još bolje efikasnost krema za fleke na licu, možda želite prethodno da se upoznate sa iskustvima drugih žena – osećate se sigurnije kad znate da je neko probao kreme pre vas.

Samim tim što fleke predstavljaju veliki problem, jasno vam je da s tim u vezi postoji i veliki broj krema na tržištu. Baš iz tog razloga, jednoglasno sve žene su se složile i imale su isti problem – trebalo im je mnogo vremena dok su uspele da nađu zaista najbolju kremu za fleke na licu. A to znači da su potrošile mnogo para i promenile mnogo krema za fleke na licu, dok nisu našli onu najbolju za sebe.

Kreme za fleke na licu pomogle su onim ženama koje su posebnu pažnju posvetile sastojcima. To je u isto vreme i njihov savet za vas – dakle, obratite pažnju na sastojke – sastojci najbolje kreme za fleke na licu treba da budu iz prirode.

Samo na taj način uspećete da rešite vaš problem i da zauvek imate čisto i glatko lice. Imaćete ujednačen ton lica, bez ijedne nepravilnosti.