Anticelulit so za kupanje je spoj uživanja i koristi!

Anticelulit so za kupanje je spoj uživanja i koristi!

Anticelulit so za kupanje stigla je i kod nas! Metoda poznata kao spoj uživanja i rešenja za dosadan celulit. Pogledajte kako ona transformiše vašu kožu.

So za kupanje poznata kao sredstvo koje stavljamo u kade, ali ovo nije obična so za kupanje. Opustiće vas svakako, ali i ulepšati vaše telo. Mogućnost da pojača cirkulaciju, i pojača izbacivanje toksina pomoći će vam da smanjite “grudvice” ispod kože. Neka vaša koža povrati izgubljeni “sjaj”.

Šta je anticelulit so za kupanje?

Možda ste je pomešali sa ostalim supstancama koje dodajemo u kadu, ali ona je znatno više od toga. Ulepšaće vam trenutke kupanja i pružiće vam lep miris, ali i pomoći da smanjite celulit. Kupka od ovih soli pomaže nam na više nivoa:

Čisti i omekšava kožu – Ovo je ujedno i jedno od najčešćih uticaja koje soli ovog tipa imaju na našu kožu.

Utiče na izbacivanje toksina – So može pomoći da se rešite nagomilanih toksina u vašem telu. Tajna je u pojačanoj cirkulaciji koja se dešava primenom ovih sredstava.

Deluje kao piling – Piling će vam pomoći da zagladite kožu, rešavajući problem sa prikupljenim mrtvim ćelijama na površini. Mogu se smanjiti i neravnine na koži, i pojačati protok krvi primenom redovnih pilinga.

Gore navedena svojstva postižemo kada se ovaj proizvod rastvori u mlakoj vodi. Soli ove vrste imaju različite sastojke koji omogućavaju da uticaj na našu kožu bude raznolik (antiupalno delovanje, obogaćivanje kože, pojačanje izbacivanja tečnosti). Zato se razlikuju od brojnih drugih sredstava za negu kože.

Anticelulit so može imati dobro dejstvo za površinski celulit. Tvrdokorne, uporne naslage bolje se uklanjanju metodama koje imaju dubinsko dejstvo. Na ovaj vid nesavršenosti odlično deluje anticelulit gel sa prirodnim sastojcima, . Ovakvi sastojci deluju na pravi način, pojačavajući razbijanje celulita i omogućavajući njegovo uklanjanje.

Kome je namenjena anticelulit so za kupanje?

Dojadilo vam je da gledate celulit na vašoj koži? Imate osećaj da svi imaju bolji tonus i lepše telo od vas? Anticelulit so za kupanje je namenjena svima vama koje imate ovakve misli. Normalno je da ponekad imate trenutke nesigurnosti kada je u pitanju fizički izgled.

Ovaj proizvod je namenjen za nas koje imamo slabu cirkulaciju, usled čega dolazi do gomilanja metaboličkih produkata. Takve promene često dovode do pojave samog celulita koji kasnije postaje izraženiji.

Oslabljen tonus kože može biti uzrok nastanka ovakvog stanja. Opuštena koža dovodi do izraženijeg celulita. Ovo se dešava zbog lošeg kolagena i slabijeg vezivnog tkiva, koji utiče na jaču vidljivost masnog tkiva (poput celulita).

Saznajte više o tipu celulita koji imate, i znaćete kako da ga uklonite. Ne verujete mi? Probajte anticelulit so i uverite se u to da vam može dosta pomoći za vodeni celulit. Izbacivanjem toksina i vode, može se značajno smanjiti ove nesavršenosti na koži.

Pogledajte više o vodenom celulitu.

Sa druge strane, teškom fibroznom celulitu treba malo ozbiljniji pristup.

Da li je so protiv celulita namenjena za mladu kožu?

Ako ste mlade, a imate problematično područje sa celulitom komotno možete koristiti ove proizvode. Anticelulit so za kupanje ima efekat i na mladu, i na stariju kožu, ali nije dobro preterivati sa korišćenjem. Česta upotreba nije preporučljiva zbog mogućeg isušivanja kože, naročito ako je primenjujete poput pilinga.

Uticaj anticelulit soli na pomorandžinu koru

Pomorandžina kora je popularan izraz za veoma izražen celulit kod žena, koji podseća u određenim trenucima na koru ovog voća. Ovako izražena nesavršenost nam ne deluje estetski privlačno, ali je i jako nezgodna. Ako se on poveća u velikoj meri, može postati bolan, usled dejstva na naše neurone.

Kupke sa anticelulit solima mogu nam pomoći oko opuštanja kože, smanjiti nadražaj na neurone i samim tim olakšati (smanjiti) bol.

Koža puna nesavršenosti postala je veoma izražen problem kod svih nas. Čak i prelepim ženama je ponekad teško da se reše upornog celulita. Obične smrtnice mogu dopustiti tu i tamo ovakvu manu, ali šta raditi ako vaš posao zahteva da budete uzor ? Upravo ovo je bio slučaj Ivane Stamenković Sindi. Ona je poznata celoj javnosti po svom izvajanom telu i poznata je po svojoj besprekornoj koži, ali nije uvek bilo tako. Muke sa upornim celulitom “zakucale” su i na njena vrata. Loš tonus kože, i gomilanje toksina učinili su da joj se pojavi celulit. Kamere su beležile ovu pojavu, i to joj je predstavljalo problem. Srećom,  otkrila je nešto što joj je omogućilo da povrati kožu u nekadašnje stanje. Prirodno je i jednostavno, a jako moćno. To isto može pomoći i vama.  Otkrijte i vi tajnu koja je njoj omogućila da ponovo izgleda sjajno: https://minutzamene.com/ivana-stamenkovic-sindi-ovo-mi-pomaze-protiv-celulita/

Svakako, nije loše da tu tajnu malo i dosolite!

Kako funkcioniše anticelulit so za kupanje?

Kada birate savršenu anticelulit so za kupanje gledajte da ima ova svojstva:

so protiv celulita

Morska so – Prirodnog je porekla i utiče na opuštanje našeg organizma, međutim ova vrsta soli ima i par iznenađenja. Ona je prirodan izvor joda koji pomaže lučenju hormona tiroksina i tironina (endokrine žlezde, koje luče ove hormone, imaju veliki uticaj na stanje našeg tela). Usvajamo ga u malim količinama, ali dovoljno da bi imala efekat na smanjenje taloženja masnih naslaga. Zahvaljujući njima postiže se glatkoća naše kože i mladalački izgled.

Himalajska so – Opuštajući efekat koji pruža ima posebno dejstvo na mišiće našeg tela, ali i pospešuje efekat pilinga. Ovaj sastojak je bogat izvor minerala (kalcijum, kalijum, natrijum), i pomaže da se uspostavi pravilan balans tečnosti u našem telu. Korišćenjem sredstava koje je sadrže pojačava se izbacivanje tečnosti i toksina, omogućavajući postizanje zaglađene površine kože.

Soli se rastvaraju u vodi, gde indirektno dospevaju u naše telo preko kože. Minerali, i elementi koji se usvajaju na ovaj način mogu poboljšati stanje sa kvalitetom kože, poboljšavajući spoljašnju teksturu kože i potpomažući izbacivanje vode iz organizma.

Eterična ulja i biljni ekstrakti – Možemo ih primetiti u raznim oblicima i vrstama, ona su dobar izvor hranljivih materija i vitamina. Antioksidansi koje dobijamo njihovom primenom, mogu pojačati zatezanje kože. To se postiže pojačanom proizvodnjom dobrog kolagena i elastina, ali i smanjenjem procesa starenja našeg tela. Koža nam postaje otpornija, zategnutija, i deluje zdravije.

Biljni ekstrakti koja najčešće možemo videti u ovim solima su:

 1. Zeleni čaj – Imate problem sa otečenim delovima tela? Vaše telo nema samo vodeni celulit nego deluje, i umorno? Celulit može nastati i kao posledica lošeg imuniteta i upalnih procesa u našem telu, zbog čega zeleni čaj ima tako cenjenu ulogu. Ova lekovita biljka pomaže vašoj koži da spreči naduvenost, otečenost i smanji upale.
 2. Limun – Ima li proizvoda gde se ne nalazi limun ? Ponekad nam može delovati kao da je u svakoj čorbi “mirođija”, ali on je tu s razlogom. Vitamin C se nalazi u jako velikim količinama u ovoj biljci. On pojačava cirkulaciju, zateže kožu i sprečava starenje, zbog čega se celulit manje primećuje.
 3. Grejpfrut – On pomaže da održimo telo zategnutim i zdravim. Zahvaljujući sposobnosti da podstakne proizvodnju kolagena u našem organizmu ovo ulje je veoma cenjeno u kozmetičnoj industriji.
 4. Lavanda – Pored blagodeti koje daje našoj koži, lavanda omogućava i opuštanje. Zato napunite kadu i uživajte u anticelulit solima sa lavandom.

Ostale supstance kao što su: soda bikarbona, magnezijum i sulfati. Svi navedeni sastojci utiču na pojačavanje izbacivanja toksina iz tela, smanjujući njihovo gomilanje. Pojačano izlučivanje daje koži blistav i negovan izgled.

Da li mogu pojačati dejstvo anticelulit soli za kupanje?

Ovo je moguće ako dodate u kupku sastojke poput maslinovog ulja, eukaliptusa, kokosa. Njihovim delovanjem, omekšaće se koža, zagladiti površina i omogućiti pristup hranljivim sastojcima.

Pogledajte više o kokosovom ulju za celulit.

Dejstvo soli može se pojačati i određenim tehnikama protiv celulita. Recimo, umesto običnog sapuna, nabavite anticelulit sapun. On takođe može imate probrane aktivne sastojke, ali i oblik masažera.

Za trljanje kože biće vam od koristi nešto jače od prstiju i ruke. Recimo, rukavica za celulit je odlična dopuna pilingu, a možete isprobate i kakve sjajne efekte će vam pružiti četka protiv celulita.

Primena preparata za uklanjanje celulita i soli

Kombinacija proizvoda nekad može učiniti da se celulit znatno smanji. Ako imate uporne masne naslage, koje ne možete ukloniti možete probati da primenjujete kombinaciju soli i negu uz pomoć anticelulit gela i blage anticelulit masaže. Dok so priprema kožu i pojačava cirkulaciju, masaža gelom može omogućiti dubinsko prodiranje kroz kožu, i dejstvo biljaka i aktivnih sastojaka u njemu.

Razlika između soli i gela – Gel protiv celulita se brže upija, deluje dubinski i sastojci su mu raznovrsniji. Anticelulit soli nemaju aktivne supstance kao što je to slučaj sa gelom, i deluje samo površinski na kožu i na površinski celulit. Kada prodre dubinski gel se ne može isprati.

Vruća anticelulit so – šta je to?

Čuli ste za sibirsku rapa so?

Ono što ovu so čini posebnom jeste količina vitamina i minerala (mnogo više nego u ostalim solima). Bogata je makro i mikro elementima, masnim kiselinama i smolama koji pružaju:

Regeneraciju kože – Supstance iz nje služe za obnavljanje vezivnog tkiva u koži.

Podižu tonus – Jačaju nam kožu, i pružaju joj poboljšanu elastičnost.

Jačaju imunitet – Poboljšava vam odbranu kože od štetnih mikroorganizama.

Deluje kao piling – Adekvatnom primenom postižemo uklanjanje mrtvih ćelija sa površine kože, što pomaže postizanju glatkog i zdravog izgleda kože.

Kako se koristi anticelulit so?

Želite da izvučete maksimum iz ovih proizvoda? Interesuje vas kako da omogućite što bolji uticaj na vašu kožu ? Sve što morate zanti jeste da je upotrebite za efekat koji vam treba.

anticelulit so za kupanje

Anticelulit so možemo primenjivati na više načina:

Piling uz blagu masažu – Ako želite da skolonite mrtve ćelije sa tela, koristite je u suvom stanju. Nakvasite telo, istisnite malu količinu soli u ruke i masirajte područje sa celulitom. Dobro je primenjivati lagane kružne pokrete, ali pažljivim tempom. Na taj način, radite piling protiv celulita, pojačavate cirkulaciju, ali ne oštećujete kožu.

Kada završite sa masažom, možete se istuširati mlakom vodom. Postupak primenjujte do 2 puta tokom nedelje.

Osvežavajuća kupka protiv celulita – Kako bi se postigli najbolji rezultati, napunite kadu do pola (voda bi trebala biti mlaka), i rastvorite 10-ak miligrama ove soli za kupanje.

Potopite celo telo, osim kose. Soli mogu loše uticati na kvalitet dlake, zbog čega je dobro izbegavati kvašenje u ovom slučaju. Gledajte da budete potopljeni, bar 10 minuta (kako bi sastojci prodrli kroz kožu), i osušite se peškirom. Postupak bi trebalo da ponavljate bar dva puta nedeljno, uz redovne pilinge i adekvatnu negu protiv celulita.

Može li se napraviti anticelulit so?

Želite da poboljšate usticaj soli, ali niste sigurni kako?

Pogledajte kako odabrati prave sastojke za delotvornu anticelulit so:

 • Menta, eukaliptus ili nana – Osvežavaju našu kožu, hlade je i utiču na pojačano lučenje toksina
 • Ekstrakt meda – Može poboljšati situaciju sa kvalitetom kože, pruža dohranu i smanjuje upalne procese na koži.
 • Ekstrakti agruma – Ne želite da propustite dejstvo fenomenalnog vitamina c. Ubacite ga u vašu kupku za kupanje, i smanjite celulit.
 • Čaj ili ekstrakt ruzmarina – Primenite je i smanjite veliku količinu celulita.
 • Morska so – Ne morate ići na more kako bi imali dovoljno prirodne soli! Sve što treba da uradite jeste da odete u obližnju prodavnicu.

Tu su naravno i soda bikarbona ali i :

 1. Ružina voda – Omekšava nam kožu i daje kupki lep miris
 2. Bosiljak – Pomaže nam da izbacimo toksine.
 3. Aloe vera – Želite da regenerišete kožu ? Ubacite malo ekstrakta ove biljke. Nećete se pokajati!

Primena: Po želji odaberite sastojke i sipajte ih u kupku uz 10-ak miligrama soli. Sačekajte da se so rastopi, pa uđite u kadu, i kupajte se oko 10-15 minta.

Domaći anticelulit piling sa soli

Ubacite u posudu malo:

 1. Meda – dovoljno je par kašičica
 2. Soli – najbolje je morska so
 3. Ekstrakt mente, bršljana ili ruzmarina

Priprema: Sastojke sjedninite i promešajte.

Primena: Obavezno primenjujte na sveže oprano, čisto telo. Na taj način omogućavate bolje izbacivanje štetnih supstanci, koža je mekša i lakše se masira.

Iskustva sa kupkom od soli protiv celulita

Jelena : “ Imala sam grubu kožu punu upornog celulita. Nisam uopšte nosila šorceve, jer mi je bilo neprijatno. Pokušala sam da samnjim celulit na razne načine, pa i sa ovim. Omekšala mi se koža, ali je pomorandžina kora i dalje ostala. Zato sam počela da koristim anticelulit gelove na prirodnoj bazi. Koža mi je glatkija i nežnija, verujem da će za koji mesec celulit skroz nestati. Zadovoljna sam efektom. “

Radica “ Ružno mi je kada vidim taj dosadan celulit na butinama. Koliko god vežbala, i šta god koristila on je bio tu. Zato sam počela da koristim razna sredstva za smanjivanje celulita. So je dobar piling. Koža mi je postala glatka i nežna.

Tijana – “Meni je so odlična. Imala sam manji problem sa celulitom. Smanjila sam celulit i omekšala kožu uz pomoć anticelulit soli”.

Koža je naš ukras koji negujemo na razne načine. Kako bi omogućili da bude zdrava, lepa i negovana na nama je da joj pružimo najbolje iz prirode. Anticelulit so je samo jedan način koji nam u tome može pomoći. Ne zahteva puno vremena. Samo kupku u par minuta opuštanja. Ne škodi da probate, zar ne?