Venus legacy tretman: oblikuje i zateže telo i lice!

Venus legacy tretman: oblikuje i zateže telo i lice!

Venus legacy tretman koji može da vas preoblikuje! U čemu je tajna? Kako radi, koja je cena i kakva su iskustva? Otkrijte da li ispunjava očekivanja!

Šta je venus legacy tretman?

Ovo je jedna od trenutno vodećih neinvazivnih metoda u borbi za lepu i zdravu kožu. Služi za podmlađivanje, ali i za zatezanje kože. Za njega kažu da nehirurški oblikuje lice i telo – bez noža, bez igala, samo pomoću posebno dizajniranog i specijalizovanog aparata.

Da budemo još precizniji, venus legacy tretman služi da:

 • zategne kožu
 • ukloni bore
 • ukloni podočnjake
 • osveži kožu lica
 • razbije celulit
 • ispegla strije
 • zategne zadnjicu
 • vrati telo u formu

Dakle, tu je da preoblikuje telo i ukloni masne naslage.

Venus Legacy je zasnovan na 4 ključne tehnologije.

 • Multipolarna frekvencija – vrsta toplotne energije koja dopire do različitih dubina tkiva i podstiče u njima stvaranje kolagena i regeneraciju
 • VariPoulse tehnologija koristi vakum tehniku koja podstiče krvotok i protok limfe, pa time i izbacivanje toksina i brži ćelijski metabolizam
 • Desjstvo pulsirajućeg elektromagnetnog polja utiče na izgled, čvrstinu i teksturu kože
 • Sve to se prati na ekranu, kako bi proteklo bezbedno. Tome služi Real time thermal feedback tehnologija koja daje povratnu informaciju o temperaturi dela tela koji se tretira.

Kome je venus legacy namenjen?

Iako sve te stvari za podmlađivanje povezujemo sa osobama koje su u zrelim godinama, nije uvek i nužno tako. Venus legacy jeste tretman koji bi prvenstveno prijao nekome ko je u godinama i čije telo ima potrebu da se podmladi i osveži. Naravno, njemu se mogu podvrgnuti i mlađe devojke, ako se za tim javi potreba.

 

Neke od situacija koje su idealne i kada je preporučljivo da se ode na tretman postoje.

Na primer:

 • ako ste imali višak kilograma, pa ste dijetom ili liposukcijom uspeli da otklonite višak sa tela. Koža je ostala mlitava i nezategnuta. Potrebno je nešto preduzeti, a „odlazak pod nož” nije i vaša opcija.
 • Period posle trudnoće, u kome se pojavio višak kože, ali i strije na stomaku ili na grudima. To je takođe problem koji ume da frustrira, a rešenje je upravo venus legacy.
 • Tu je i problem svih dama, ponekad nerešiv – celulit. Ako imate celulit, a ne znate kako da ga uklonite, onda venus legacy tretman to može učiniti za vas. Masnoće se razbijaju, a koža postaje zategnutija. I to sa malim brojem tretmana.

Da ne moramo uvek u beauty centar, nego nešto možemo da rešimo i kod kuće, pokazala nam je naša poznata pevačica Ivana Stamenković Sindy. Ona se sa celulitom izborila bez tretmana, sasvim prirodno. Ne sumnjamo da je mogla da bira na koji način da oblikuje svoje telo, ali ono što je mogla sama kod svoje kuće je ipak odnelo pobedu.  I vi možete probati njen trik.  Šta je to što je pomoglo Sindi, pročitajte na linku: https://minutzamene.com/ivana-stamenkovic-sindi-ovo-mi-pomaze-protiv-celulita/

Ako imate dovoljno vremena i novca da prepustite drugima da brinu o vašem telu i koži, čitajte dalje da saznate kako se to radi venus legacy aparatom.

Venus legacy za strije

Ovaj aparat se uspešno bori protiv strija. Važno je da kažemo kako on utiče na postojeće strije.

On nije prevencija, nego pomaže da se uklone bele strije, koje dosta dugo mogu stajati na koži.

Kažemo bele jer postoje i crvene strije. One spadaju u svež problem. Odmah po pucanju kože, strije su crvene boje. Tada ih je, kažu lekari, lakše ukloniti. Kada odstoje, postaju bele. Iako se tada manje vide, tada je teže da se koža izjednači i da strije nestanu.

Venus legacy tretman može u tome pomoći. Naime, on služi da prodre duboko u kožu, čak do takozvanog trećeg sloja. A strije se javljaju u drugom sloju kože.Kada talasi prodru do strija, oni pomažu da se obnove kolagenska vlakna, koja su popucala usled širenja kože.

Ono što je najfantastičnije, to je da se ovo sve realizuje apsolutno bezbolno.

Kako pomaže Venus legacy za celulit?

Naslage celulita često muče i veoma mršave devojke. Zašto je to tako, veliko je pitanje. U svakom slučaju, kada se on pojavi, a ima mnogo vrsta celulita, trudimo se na sve načine da ga se rešimo.

venus legacy protiv celulita

Ova venus legacy spatulica ili, ako hoćete, aparat, na veoma jednostavan način rešava probelem. Veoma brzo i jednostavno, tim aparatom se prolazi po mestima gde je celulita najviše. Ta mesta se zagrevaju i temperatura se održava na određenom nivou.

U kožu duboko prodiru ti zraci, koji utiču na masne naslage da se razbiju. Nakon tretmana, koža čak nije ni upaljena, dan posle tretmana, koža je toliko glatka, da biste se i sami iznenadili rezultatom.

Za nekoliko tretmana, a kažu da je 6 najviše, koža se toliko zategne i oslobodi pomorandžine kore, da je to prosto nestvarno. Rezultat je koža bez celulita, meka i nežna na dodir.

Venus legacy za lice

Pored toga što možete prelaziti sve regije tela, možete njime tretirati i lice. Njega je najbolje raditi u kombinaciji sa još nekim tretmanom, kako bi efekat zatezanja bio kompletan.

On upravo tome i služi kada je lice u pitanju.

Služi kako bi se lice zateglo i podiglo.

Bore, fine i one dublje treba da nestanu, a vodene kesice oko očiju da se povuku.

Dakle, pored toga što se koža zateže, ispumpava se i višak vode ovim tretmanom i celokupno lice se podiže. Naravno, jačina rada aparata venus legacy zavisi od potreba lica. Ako su bore dublje i tretman će biti intenzivniji.

Veoma važno je naglasiti da, pored toga što „podiže lice”, venus legacy ne menja lični opis. Nema promene crta lica, kao što se to dešava sa hijaluronskim filerima. Lice ostaje isto, samo blistavije i zategnutije nego što je bilo.

Pomenuli smo da se koristi u kombinaciji sa još nekim tretmanima. Venus legacy tertman radi se kao prvi, da se lice lepo očisti njime i pore otvore, a onda je pogodno naneti neku kiselinu za lice, kao što je mlečna. Ona će dodatno očistiti pore.

Mezoterapija lica je takođe dobra kombinacija sa ovim aparatom.

Venus legacy tretman zadnjice

Ono što još nismo pomenuli, a što može biti zanimljivo kada je u pitanju ovaj tretman, jeste podizanje zadnjice.

I ovo je problem koji se može javiti kod jako mršavih ili zgodnih devojaka – spuštena zadnjica. Ako se ne bavite sportom, trening nije nešto što volite, ovo je takoreći uobičajeno.

Dobra vest je da venus legacy tretman pomaže da se zadnjica podigne. Pošto on deluje na zatezanje kože, ovo je sasvim logično.Ovim tretmanima, za samo malo vremena, možete imati guzu iz snova.

Kako radi venus legacy aparat?

Objasnili smo da ovaj aparat radi po principu pulsirajućih elektromagnetnih talasa koji prodiru duboko u kožu. Hajde još detaljnije da se pozabavimo njime. Od njega i zavisi kakav će tretman biti, to jest, aparat je taj koji daje tako čudesne rezultate.

To je uređaj koji koristi MP2 tehnologiju. Ima 8 elektroda, koje zagrevaju kožu i zadržavaju joj toplotu. Ono što je još fantastično, energija tih elektroda prodire do najdubljih slojeva kože. Ne samo površinski, on dubinski utiče na kožu.

Pre svega, on poboljšava proizvodnju kolagena, za koju znamo da sa vremenom nestaje. Vezivna vlakna u koži se obnavljaju i ona postaje jedra, zdrava, sjajna, onakva kakvu je želimo. Venus legacy aparat povećava broj kapilara u telu, što kao rezultat daje bolji dotok kiseonika, a to je za lepu kožu izuzetno važno.

Dakle, dobijaju se 2 stvari koje su od ključnog značaja za lice i za telo.

 • Jedna je jedrina i podignutost. To se dešava zahvaljujući kolagenu i elastičnim vlaknima.
 • Druga dobra stvar je prokrvljenost i činjenica da će koža zahvaljujući popunjenjijim kapilarima izgledati svežije i što je najvažnije, zdravije.

Kako izgleda procedura? Da li je bolna?

Procedura je jednostavna. Tretman zavisi od toga koju regiju tretirate, da li lice ili telo. Zavisi od toga kolika površina je zahvaćena. Sve ćemo vam objasniti.

Naime, potrebno je da koža bude čista. Evo šta se pod tim podrazumeva!

Ako je u pitanju lice, treba da je skinuta šminka, a lice detaljno oprano. Ako je telo u pitanju, onda da je istuširano.

Procedura je takva da se nanosi neka vrsta ulja ili kolagenske kreme, koja treba da olakša proces pri kome aparat klizi po licu i telu. Ujedno, kada otvara pore, da što više preparata prodre dublje u kožu.

Pokretima na gore, suprotno sili zemljine teže, povlači se aparat . Kao da zaglađujete kožu nekom vrstom spatule. Oseća se blago, vrlo blago peckanje. Dakle, bola ili anestezije, nema. Prolazi se i po više puta po koži. Sve ukupno, ako je lice ili ako je u pitanju deo tela kao što su butine, sve traje oko 15 minuta.

Koža posle toga malo pocrveni, ali to crvenilo prođe sat vremena posle tretmana. Naravno, 24 sata se oseća blaga neugodnost, može biti i crvenila.

Šminkanje lica se ne preporučuje barem  24 sata.

Posle toga možete nastaviti sa uobičajenim načinom života.

Rezultati tretmana venus legacy

Prvi rezultati vide se odmah sutradan.

U kakvom goda da je stanju koža, ona će odmah posle prvog tretmana biti zategnutija.

Da napomenemo da održavanje podrazumeva da se regije koje su tretiranje obilno hidriraju. Može doći do perutanja delova koji nemaju dovoljno hidratacije.Naravno, neće se ista jačina primeniti na mladu i staru kožu.

Preporučuje se 6 tretmana u toku 6 nedelja, u kontinuitetu. Dakle, sme se raditi jedan tretman nedeljno.

Posle svakog tretmana će koža biti sve lepša i lepša. Rezultati venus legacyja traju barem 2 meseca posle poslednjeg tretmana. Što će reći da ćete dugo vremena biti zadovoljne.

Naravno, rezultati zavise i od nas i od toga koliko se posle tretmana trudimo da kožu održavamo u dobrom stanju, toliko će dugo rezultati biti vidljivi.

Dakle, lice treba redovno mazati kremama, a telo kremama za za celulit i hidrantnim puterima za telo. Tako će biti mnogo lakše da koža ostane sveža i blistava dugo vremena.

Da li je tretman bezbedan?

Tretman se ne preporučuje se trudnicama, zbog mogućeg uticaja na plod. Ne preporučuje se ni onima koji imaju pejsmejker ili bilo koju vrstu ugrađenog metala u telo, zbog eventualne reakcije. Onima sa karcinomom takođe se ne preporučuje, zbog hemioterapije.

venus legacy aparat

Zdravima, onima koji ne spadaju ni u jednu od ovih grupa, korišćenje ovog aparata je potpuno bezbedno. Naravno, kod jako osetljive i tanke kože treba voditi računa da se ne pretera sa jačinom. Moglo bi doći do upale i crvenila, ali zato se stanje prati na ekranu.

Međutim, ako tretman radite kod specijaliste, lekara koji ima sertifikat, onda bojazni nema jer će on proceniti koji je vaš tip kože i uputiti vas.

Nega posle tretmana

Venus legacy tretman iziskuje negu. Da ponovimo – hidratacija, hidratacija, hidratacija! Samo tako koža može biti fantastična.

Pored toga, preporučuje se posle i neki tretman koji bi poboljšao efekat, kao što je neka vrsta hemijskog pilinga, mezoterapije ili masaže. Čak bi i madetoterapija tela dobro došla, ali ne 24 stata posle tretmana, već malo kasnije.

Što se tiče pilinga i raznih vrsta bockanja, one se i te kako praktikuju posletretmana. O svemu tome se konsultujte sa svojim lekarom.

Cena i iskustva

Što se tiče cene, ona se kreće od 6000 do 13000 dinara za jedan tretman. Naravno, cena je niža ako se odlučite za više tretmana. Viša je ako se odlučite za samo jedan tretman.

Ovo jesu ozbiljne cifre, u odnosu na kreme i losione koje možete nabaviti, pa razmislite.

Iskustva su uglavnom pozitivna. Dame koje su bile, mada ima i muškaraca, kažu da je to bio jedan od najbezbolnijih načina da se reše viška kože posle mršavljenja.

Mnoge žene su se posle nekoliko trudnoća odlučivale da na ovaj način skinu stomak brzo i efikasno. Starije žene se hvale kako su kožu na rukama, koja se zbog starosti oklembesi, na ovaj način uspešno uklonile.

Ako se nalazite u nekoj od ovih kategorija, možda je venus legacy baš za vas. Probajte i uverite se! Javite vaša iskustva.