CACI tretman lica je tajno oružje slavnih!

CACI tretman lica je tajno oružje slavnih!

Otkrili smo tajni recept Kim Kardašijan i Dženifer Lopez! CACI tretman je najsavremeniji neinvazivni fejslifting koji ćete odmah poželeti, evo  i zašto.

Najpoznatije holivudske lepotice koje sebi mogu da priušte sve što požele kažu da su botox, fileri i skalpel OUT, a izgled koji se njima postiže totalno demode. One su se okrenule savremenijim, zdravijim metodama koje vraćaju prirodan mladalački izgled.

Reč je o CACI (KEJSI) tretmanu.

Popularno ga zovu nehirurški fejslifting i omiljeni je među slavnim ženama uključujući Kim Kardašijan i Dženifer Lopez koja je čak 2015. godine kupila sopstvenu mašinu za 25000 dolara.

CACI je bezbolan tretman namenjen podmlađivanju lica. Koristi istovremeno LED svetlo i mikrostrujne impulse za stimulaciju proizvodnje kolagena, toniranje mišića, hidrataciju kože.

Jedna od holivudskih eksperata za negu kože Lena Bratschi je otkrila da je ovaj tretman njena tajna lepote za crveni tepih. Drugim rečima, pre izlaska na crveni tepih dame se podrvgavaju upravo CACI tretmanu umesto ranijeg botoksa ili filera.

Šta je CACI tretman?

CACI (Computer Aided Cosmetology Instrument) kompjuterski potpomognut kozmetički instrument je sistem koji koristi seriju električnih impulsa za stimulaciju mišića lica.  Jednostavno rečeno, 

CACI tretman je vašem licu isto što i teretana ostalim mišićima.

To je jedan način da očuvate tonus lica.

Kako izgleda CACI tretman?

Pre no što se podvrgnete prvoj sesiji, otići ćete na konsultacije kako biste predočili koje rezultate želite da postignete.Dobićete savet koje proizvode za negu treba da koristite nakon završenih tretmana kako biste potpomogli i održali pozitivne efekte samog tretmana.

Tretman je veoma prijatan, stvara prijatan osećaj topline i energije na koži i traje oko 45 minuta.

Potpuno je bezbolan. Neki pacijenti mogu osetiti blago peckanje ili  metalni ukus u ustima. Ove senzacije su u potpunosti normalne i nisu opasne. Broj sesija i razmak između dva tretmana zavisi od individualnih potreba svakog pacijenta i rezultata koji se žele postići.

U proceduri se koriste dva aplikatora nalik na viljušku ili veliki češalj sa nekoliko zuba. Vrh svakog zupca je obložen pamučnom vatom koja je, u zavisnosti od potrebe natopljena odgovarajućim serumom. Aplikator isijava i LED svetlost odgovarajuće boje u zavisnosti od cilja tretmana.

Leći ćete udobno i vaš dermatolog će raditi elektrostimulaciju vaših mišića. Za veće mišiće lica se koriste dva aplikatora istovremeno. Za manje samo jedan.

To što niste slavni, ne znači da ne treba da brinete o sebi i svom izgledu. Svima nam je izgleda podjednako bitan, samo nemamo svi uslove da sebi kupimo CACI aparat. No, ništa zato! Ima i drugih načina. Evo kako je Helena sasvim jednostavno uklonila znakove starenja sa svog lica. Ona prosto blista i prezadovoljna je izgledom kože svog lica. Njenu tajnu otkrićete na ovom linku: https://minutzamene.com/ovako-sam-se-ja-resila-bora-i-podocnjaka-lako-je/

CACI tretman za lifting brade

Kako žena stari gubi se definisanost mišića na liniji brade. Za razliku od bora oko očiju i finih linija koje su prvi znakovi starenja, ne postoji krema kojom se efikasno mogu podići i vratiti u formu mišići na liniji brade.

CACI tretman

CACI tretman je mudro osmišljen da ciljano deluje na mišiće brade čije propadanje dovodi do opuštanja kože a vaš izgled čini tužnim i starim.

CACI tretman deluje trenutno i daje odlične rezultate kod opuštene brade.

Naime dok za druge znakove starenja imate na raspolaganju brojne načine počev od prirodnih krema protiv bora preko različitih dermatoloških tretmana, opuštena brada je vrlo zahtevna za rešavanje. 

Bukvalno ste pred izborom da li da vas skrate za toliko kože koliko visi ili da vratite tonus mišićima duž ivice brade. Uvek je bolje ako se ne mora pod nož a i izgled će biti prirodan jer CACI tretmanom vi samo vraćate svoj prvobitni prirodni izgled mišića.

Nije na odmet da pročitate i kako se rade vežbe za podbradak.

Nazolabijalne bore

U mladosti su mišići čvrsti i zategnuti. Sa godinama mišići na obrazima se produže i opuste povlačeći za sobom i kožu koja ih pokriva. Usled toga dobijamo nazolabijalne bore. To su one duboko usečene linije sa obe strane usta koje se spuštaju od korena nosa do uglova usana. I ne samo da dobijete ove bore već i koža počinje da visi sa ivice brade. Ovo vam više od samih bora daje starački zgled.

CACI tretman je možda i najpoznatiji upravo po svojoj efikasnosti u uklanjanju ovih znakova starenja. Ovde se elektrostimulacijom mišićima vraća prirodni tonus pa se i koža koja ih pokriva vraća u prvobitno stanje i nema razloga da visi.

CACI  tretman za bore oko očiju

Bore koje se lepezasto šire od spoljašneg ugla oka ka slepoočnicama se u svetu kozmetičkih tretmana popularno zovu vranina noga. Nastaju usled smanjene elastičnosti kože i gubitka kolagena iz nje. Kako starimo, naša koža gubi elastin koji joj pomaže da se bez oštećenja isteže i skuplja. Takođe, u koži se stvara sve manje kolagena koji je zaslužan za punoću i čvrstinu kože. Fotooštećenja, slobodni radikali i hormonske promene još više pogoršavaju stanje.

U proseku, mi trepnemo 15-20 puta u minutu što iznosi 20.000 treptaja dnevno. To dalje znači da se facijalni mišići zaduženi za ovaj pokret kreću skoro neprestano.

Ostavimo li treptanje po strani, svi izrazi lica bilo da su srećni ili tužni, mogu se posmatrati kao potencijalni izazivači bora.

Ljudska bića su jedinstvena i po sposobnosti facijalne ekspresije zato smejte se i plačite sa ili bez bora.

Kada se bore smejalice ipak pojave, postoje brojni načini za njihovo uklanjanje.

Ranije se posezalo za botoksom i filerima, MIkroiglicama i facijalnom akupunkturom.

Sada se po svoj prilici svi okreću prirodnijim tretmanima.

CACI tretman koristi serume u kombinaciji sa mikrostrujnim impulsima i LED svetlosti kako bi dubinski nahranio i hidrirao kožu oko očiju.

Ovim revolucionarnim tretmanom se mogu podići spušteni kapci, redukovati nadutost podočnjaka i ublažiti bore oko očiju.

CACI tretman za uklanjanje nepravilnosti u pigmentaciji

Ovim tretmanom mogu se ciljati specifične nepravilnosti na licu kao što su staračke pege i hiperpigmentacije. Ovde se radi eksfolijacija kože u kombinaciji sa LED svetlom i mikrostrujnim impulsima kako bi se podstakla regeneracija i ozdravljenje tkiva.

Povećanje usana CACI tretmanom

Da vam usne opet budu sočne u CACI tretman se uključuje serum za povećanje usana. Opet u kombinaciji sa CACI “češljem”  jer tako zovu CACI aplikaror i LED svetlom, ovaj tretman trenutno povećava usne i omekšava pušačke bore dajući ženi savršen mladalački privlačan izgled.

A dok ne zakažete svoj CACI tretman nešto možete i same da bi vaše usne stekle volumen. U narednoj priči vam otkrivamo tajnu prirodnog povećanja usana.

CACI anti akne tretman

Kada su u pitanju vrlo ozbiljni problemi sa aknama , kao što su cistične akne, gde se ne preporučuje eksfolijacija koristi se plavo i crveno LED svelo koje deluju antibakterijski i protivupalno tokom CACI trertmana. Uz to se koristi i hidromaska za umirivanje kože koja redukuje crvenilo i iritaciju. 

Čini se da smo CACI tretmanom dobili jedan univerzalni izum koji je u stanju da reši gotovo sve naše muke vezane za starenje lica i probleme sa kožom.

Osnova svakog tretmana su mikrostrujni impulsi kojima se dodaju LED svetla različitih boja kao i serumi i preparati koji ciljaju specifične probleme kože. Ovde saznajte sve o serumima za lice.

Pored ostalog, CACI tretman vas može osloboditi i ožiljaka od bubuljica i strija.

Koliko je tretmana potrebno?

Preporučuje se dva do tri tretmana nedeljno u trajanju od 2-3 nedelje.

Između dva tretmana pravi se jedan dan pauze. Drugim rečima, tri nedelje svaki drugi dan ili ukupno 10-15 tretmana i evo vašeg novog lica 10 godina mlađeg.Nakon toga ,pacijent se stavlja na program podrške koji se sastoji od jednog CACI tretmana svakih 4-6 nedelja.

Kako deluje CACI tretman?   

Da bismo bolje razumeli kako deluje CACI tretman pogledajmo kako lice zapravo stari.

Kada smo mladi mišići lica, ima ih ukupno 43, su čvrsti. Samim tim i koža na njima stoji čvrsto priljubljena i glatka. Vremenom, usled ponovljenih mimičkih pokreta i samog  procesa starenja mišići oslabe, istegnu se izgube elastičnost, volumen i čvrstinu. Na tako oslabljenim mišićima koža postaje za broj veća, visi i bora se jer iznutra izostaje pravilna mišićna podrška.

Ukoliko ste do sada mislili da je za pojavu bora zaslužno samo starenje kože vreme je da počnete da razmišljate o stanju mišića lica u clju očuvanja mladalačkog izgleda.

CACI je procedura koja cilja na podizanje i vraćanje u formu mišića lica.

CACI apartom se u mišiće šalju električni impulsi koji vraćaju tonus mišićima i omekšavaju facijalnu ekspresiju..  

U ovom tretmanu su objedinjene još neke inovativne tehnologije koje stimulišu proizvodnju kolagena.

 CACI “češalj za bore” cilja duboke bore  i predstavlja neinvazivnu alternativu filerima.

Šta CACI izdvaja od ostalih facelifting tretmana?

Dok se mnogi dermatološki tretmani namenjeni podmlađivanju lica izvode ručno-različite vrste masaža ili pomoću igala i skalpela-invazivne metode i plastične operacije, CACI tretman se radi električnim izumom kojim se vrši stimulacija mišića i popravlja tekstura kože.

CACI tretman lica rezultati

Mikrostrujni impulsi se danas smatraju najefikasnijom alternativom filerima. Stručnjaci tvrde da su savršeni za uklanjaje finih linija i bora sa gotovo trenutnim rezultatima koji traju nedeljama. Aparat kroz dva aplikatora u vidu velike viljuške šalje stimulativne mikrostrujne impulse direktno u mišiće zajedno sa blještavom LED svetlošću koja istovremeno tonira mišiće i podmlađuje kožu.

Nema perioda oporavka tako da se odmah nakon tretmana vraćate redovnim aktivnostima.

Može se reći da su rezultati neverovatni. Lice se prirodno podigne, dok je koža podmlađena, a  proizvodnja kolagena podstaknuta.

Facelifting koji odgovara svima

Kada čujete da se spominje izvor mladosti uvek pomislite na čarobnu tečnost koju ćete popiti i nanovo postati mladi. Svi su izgledi da se krupnim koracima približavamo tom izvoru koji se javlja u vidu sve sofisticiranijih aparata koji neinvazivnim metodama popravljaju štete koje nam godine i loše navike čine na telu i licu.

CACI može svašta!

 CACI tretman je visokotehnološka metoda koja odgovara svim tipovima kože. Osmišljen je za toniranje lica, mikrodermoabraziju, podmlađivanje i hidrataciju.

Bilo da želite da povratite vlažnost suvoj koži, izbrišete fine linije i bore ili uklonite mladalačke akne, CACI sve ovo može.

 Uz to neki beauty saloni nude i uklanjanje celulita ovom mašinom. To je zapravo elektrostimulacija mišića. Ni strije nisu izuzete iz ponude. Po svemu sudeći, sve što biste da popravite može CACI tretman.

Cena i iskustva

Kada odete na sajtove klinika koje nude CACI tretman nećete dobiti informaciju o ceni tretmana. Ipak, cena po tretmanu se kreće do 20 eura.

U Londonu je ta cena oko 65 funti, na primer. Istini za volju ovo je dosta jeftinije od različitih plastičnih operacija, filera i botoksa. Međutim iskustva su oprečna, jedni tvrde da je serija ručnih masaža lica blagotvornija od CACI tretmana i da je ovo čisto bacanje novca. Druge dame pak tvrde da je CACI tretman doneo poboljšanje njihovom izgledu.

Pažljivo birajte kod koga ćete otići na tretman!

 Ono na šta vam uvek iznova skrećemo pažnju: dobro se raspitajte o salonu lepote pre no što odlučite kome da poklonite poverenje. Tehničar mora imati odgovarajuće sertifikate i dovoljno iskustva u radu. Sfera nege i lepote je postala zlatni rudnik i često se dešava da neke tretmane pokušavaju da rade čak i oni koji su pogledali par uputstava na Youtube-u. Ne prepuštajte se u ruke takvih šarlatana.

 Uvek je najbolje izabrati renomiranu kliniku sa dugom tradicijom. Ukoliko neki salon nudi tretman po smešno niskoj promo ceni ne zalećite se. Iako nisu poznata neželjeni efekti CACI tretman, platićete a da za uzvrat ne dobijete ništa.

Uvek je tako i ni jedan tretman nema isti efekat na svakoga. To zavisi i od opšteg stanja organizma, vaših navika, godina i stanja vašeg lica. Sa vrlo dubokim borama ne možete očekivati da nestanu. 

Po mom skromnom mišljenju svaka stimulacija mišića je korisna bilo na licu ili na telu.

Ukoliko ste skeptični u pogledu skupih i neizvesnih tretmana, uvek se možete okrenuti kvalitetnoj prirodnoj kremi za bore. Sa njom nikada nećete pogrešiti. Štaviše,  prirodna krema protiv bora, podočnjaka i fleka vrlo brzo će ostaviti svoj blistavi potpis na vašem licu.